PROCORNELLA: Ajuntament de Cornellà de Llobregat

Noticies
L’Auditori acull Troia, una veritable odissea! diumenge, 27 d'octubre

Arriba aquest cap de setmana a L’Auditori de Cornellà una nova aposta de la cia. Cor de Teatre, Troia, una veritable odissea!, un espectacle polifònic-teatral per a tots els públics per a la tarda de diumenge, 27 d’octubre. Inspirat en la Ilíada i l’Odissea, obres atribuïdes a Homer que conformen el conjunt d’episodis més importants de la mitologia grega. Una trentena d’intèrprets transporten a l’espectador amb les seves veus, creant una fusió entre música i teatre gestual. Encara es poden adquirir entrades de forma anticipada per 15€ a través del telèfon 93 474 02 02 o del portal www.auditoricornella.com

Troia  és un muntatge que acarona els sentits, sempre des del punt de vista rigorós, atrevit, original i emocionant de Cor de Teatre. Un espectacle que emociona per la qualitat de la música, interpretada només amb la veu, i per la poètica posada en escena visual i emotiva, utilitzant diferents estils teatrals i coreografies. Un espai escènic evocador de telons gegants, simbolitzant un llibre, arrodoneix l’estètica del muntatge, amb un vestuari contemporani que transporta a un món imaginari on tot és possible i una acurada il·luminació que ressegueix i reforça l’evolució del relat en tot moment.

L’obra està plenament vigent ja que recull les preocupacions que sempre han inquietat els humans: l’èxit, el poder i, com a fonament, abans que la immortalitat, estimar i ser estimats.

 

Raw Data, startup que proposa solucions big data per al sector de l’agricultura, guanyadora dels primers Premis Metropolitans de Suport a la Innovació atorgats pel Cornellà Open Future i l’AMB

En total es van repartir 10.000€ pel primer premi, 7.000 pel segon que va recaure en el projecte de realitat virtual VTools i 3.000€ per al projecte que va quedar en tercera posició, Kibus Petcare

Ahir al vespre es van lliurar els primers Premis Metropolitans de Suport a la Innovació, uns guardons que posen el punt i final a la tercera edició del programa d’acceleració d’idees de base digital i escalables, Cornellà Open Future i que han comptat amb l’aportació econòmica de l’Àrea Metropolitana de Barcelona. En total eren set les startups candidates als premis. Raw Data, va ser el projecte guanyador dels 10.000€, uns desenvolupadors de solucions big data i intel·ligència artificial aplicats al món de l’agricultura. El segon premi dotat de 7.000€ va ser per VTools, un projecte basat en realitat virtual per aplicar a les escoles en la lluita contra l’assetjament escolar. I el tercer premi de 3.000€ va ser per Kibus Petcare que comercialitza un revolucionari electrodomèstic que cuina menjar per a mascotes. Es tracta del primer cop que s’atorguen aquests premis en el marc del Cornellà Open Future, iniciativa gestionada pel Centre d’Empreses Procornellà i emparada per la plataforma global Telefònica Open Future a la recerca de startups tecnològiques arreu el país.

A més, en la mateixa gala  s’han lliurat premis ‘en espècie’ que atorga Procornellà, com a empresa municipal de l’Ajuntament de Cornellà en base al resultat de les votacions del públic assistent.  El primer premi que consisteix en tenir accés a serveis del Centre d’Empreses Procornellà valorats en 5.000€ a gaudir durant l’any 2020 va ser per VTools. El segon premi també consistent en serveis del Centre d’Empreses per valor de 3.000€ va ser per Raw Data i el tercer premi consistent en invitacions per a dues persones per als esdeveniments de networking del programa Cornellà Creació Fòrum va ser per Sonicat, que presenta una innovadora maquinària per liquar mel sense alterar les seves propietats.

Oberta la convocatòria COF 2020

Els emprenedors que tinguin un projecte basat en tecnologies ja poden presentar-se en la convocatòria del Cornellà Open Future 2020. El termini per optar a la selecció finalitza el proper 31 d’octubre de 2019. El programa manté l’estructura de convocatòries anteriors, dividit en tres fases. La fase 1 (LAB) del 15 de gener al 15 d’abril de 2020, té per objectiu la validació de la idea i la definició del model de negoci, la fase 2 (PRE-SEED) centrada en la validació del model de negoci s’executarà del 29 d’abril al 22 de juliol de 2020 i la fase 3 (SEED) té com a objectiu la sortida al mercat i tindrà lloc del 16 de setembre al 16 de desembre de 2020. Les idees o projectes seleccionats gaudiran del programa d’incubació amb assessoria i formació continuada i amb accés a ‘hub’ o Crowdworking ‘La Piràmide” ubicat al Viver d’Empreses Procornella.

 

Precisament aquesta nova convocatòria de 2020 del Cornellà Open Future està inclosa en la segona call global d’innovació convocada per la plataforma ‘mare’ Telefònica Open Future. El hub La Piràmide és un dels set hubs d’innovació i emprenedoria de tota Espanya que participen en la call juntament amb el de Gran Via (Madrid), La Càrcel (Segovia), La Atalaya (Extremadura), Green M1 (Tarragona), Zobele iHub (Barcelona) i El Ático (Alicante). Telefònica i tots els socis públics i privats busquen startups que transformin l’ecosistema empresarial local amb solucions innovadores vinculades a tecnologies i àmbits com Gaming, logística, sostenibilitat ambiental, Smart Cities, Blockchain, Ciberseguretat, Realitat Virtual, Intel·ligència Artificial, Big Data o Computer Vision.

 

 

 

 

El fundador i president d’Ecoalf, Javier Goyeneche protagonitza el CCF el 18 d’octubre

Ecoalf és la primera i única marca de moda d’Espanya que a través de la inversió en I+D+I s’ha convertit en referent mundial de sostenibilitat

Divendres, 18 d’octubre a les 9h. World Trade Center Almeda Park (edifici 7)

Transformar els residus en sabates o roba de moda i de primera qualitat és possible. Aquest va ser el repte que en 2009 es van plantejar en Ecoalf i deu anys després, aquesta firma s’ha convertit en la primera i única marca de moda d'Espanya premiada internacionalment pel seu compromís sostenible i per la seva gran inversió en I+D+i en processos de reciclatge. El proper divendres, 18 d’octubre el seu president i fundador, Javier Goyeneche, pronunciarà en el nostre fòrum la conferència “De les escombraries a la moda” on exposarà la seva política empresarial basada en la innovació, les relaciones humanes i el convenciment ètic de que els negocis han de créixer no només respectant el medi ambient, sinó fent alguna cosa més per tenir cura del planeta. Un acte que compta amb la intervenció del delegat de Siemens a Catalunya, Aragó i Balears, José Ramón Castro Silva, en qualitat de presentador.

Goyeneche és també el creador de la Fundació Ecoalf que, a través de la iniciativa Upcycling the Oceans, neteja els mars i oceans de residus amb la col·laboració del sector pesquer de Galícia, Catalunya, Comunitat Valenciana, Regió de Múrcia i Andalusia. Ja s’han recuperat 600 tones de residus per transformar-los en fil. Ecoalf també és notícia aquests dies pel seu desembarcament al Japó gràcies a l'acord que ha signat amb la firma de moda Sanyo Shokai per impulsar el creixement de la moda sostenible al Japó.

Javier Goyeneche és un dels empresaris espanyols més avantguardistes. Va vendre en 2012 la seva primera empresa, la cadena de roba i accessoris Fun&Basics. Avui dia està bolcat amb èxit en Ecoalf.

L’Auditori de Cornellà continua les propostes de tardor amb ‘Idiota’ de la mà de la Cia Unwhu Teatre

Aquest divendres, 4 d'octubre, L’Auditori de Cornellà acull la representació d’’Idiota’, segon muntatge teatral de la Cia. Unwhu Teatre amb text de Jordi Casanovas, una de les veus més interessants del nostre teatre contemporani. Una proposta de la programació en petit format de la Sala2.cat amb preu reduït: 10€ per compra anticipada i 12€ en taquilla.

L’obra narra la història d’un home que es presenta a diverses proves psicològiques que es convertiran en una trampa. Les preguntes d’una atractiva psicòloga l’obligarà a treure el millor de sí mateix si vol evitar un final fatídic. Una obra que passa de la comèdia negra al thriller psicològic més pervers amb una estètica cinematogràfica propera a la novel·la gràfica.

L’Auditori de Cornellà estrena la temporada de tardor amb ‘Terra de Voltors’ i ‘I Love Rock&Roll’ aquest cap de setmana

L’Auditori de Cornellà continua aquesta tardor amb la commemoració dels seus 25 anys de vida proposant una vintena d’espectacles de qualitat entre els mesos de setembre i desembre distribuïts entre la programació de L’Auditori&Teatre en la sala gran, el cicle infantil i familiar Berenem a L’Auditori i en la cartellera en petit format que presenta la Sala2.cat. Música, teatre, dansa, circ... cites per a tot tipus de públic amb descomptes directes a partir de la compra de cinc espectacles. Per L’Auditori desfilaran noms com Julio Manrique, Mireia Aixalà, Maldita Nerea, Simfonova, Emma Vilarasau, Ramon Madaula, Sílvia Munt o el Gran Circ Acrobàtic Nacional de la Xina, entre molts altres.

La temporada s’inicia aquest cap de setmana amb la Cia. Vintperqueatre que ens presenta ‘Terra de Voltors’, una obra dirigida per Àngel Amazares basada en un fet real, el brutal assassinat d’uns camperols en el Pallars Jussà el 1943. El crim destapa misèries d’institucions i persones, un drama rural amb transfons de postguerra en una època en la qual s’intentava donar una imatge de nova Espanya. L’espectacle està inclòs en la programació en petit format de la Sala2.cat i tindrà lloc aquest divendres, 27 de setembre, a les 21h. L’entrada anticipada té un preu de 10€ i de 12€ en taquilla el dia de l’espectacle.

I diumenge, 29 de setembre a les 18h, s’estrena la nova temporada de la programació familiar ‘Berenem a L’Auditori’  amb ‘I Love Rock&Roll’, concert per vibrar i descobrir totes les emocions que amaga el Rock&Roll barrejat amb altres elements d’animació com la tirolina, la dansa aèria, foc, clown, coreografies... Un espectacle apte per a tota la família. El preu d’entrada anticipada és de 10€ i de 15€ el dia de l’espectacle. Si reserves l’entrada anticipada, els més petits poden gaudir d’entrada gratuïta amb el carnet del Club Super3 o amb el carnet del TR3SC. En la programació ‘Berenem a L’Auditori’, s’ofereix un berenar al hall del teatre una hora abans del començament de l’obra.

 

Cornellà, 25 septiembre de 2019

Anterior
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
Següent