PROCORNELLA: Ajuntament de Cornellà de Llobregat

Noticies
La productora i directora de cinema documental, Céline Cousteau, protagonista del CCF el 12 maig

Neta de l'oceanògraf més famós del món, dedica la seva vida a la creació de contingut multimèdia centrat en causes mediambientals

Divendres, 12 de maig a les 13.30h. Museu Agbar de les Aigües

El seu cognom ens indueix de seguida a recordar l’explorador oceànic més conegut del món, Jacques Yves Cousteau. Però la seva feina constant i compromesa li ha permès ser qui és i destacar entre les productores i les directores de cinema documental amb més renom. Céline Cousteau va fundar  la productora CauseCentric Productions, especialitzada en temes ambientals i socioculturals i va cofundar The Céline Cousteau Film Fellowship, un programa sense ànim de lucre la missió del qual és capacitar els joves aspirants a cineastes, creatius i activistes per inspirar el canvi a través del cinema documental. La nostra convidada també va unir-se al Consell d’Oceans del Fòrum Econòmic Mundial durant dos mandats i actualment és ambaixadora de la Fundació TreadRight, forma part de la junta directiva de l’Aquàrium Nacional de Baltimore i de les juntes assessores de The Himalayan Consensus i Marine Construction Technologies.

Aquesta cita també serà molt especial perquè tornarem a comptar amb la presència del periodista i divulgador científic, Manuel Toharia, en qualitat de presentador.