PROCORNELLA: Ajuntament de Cornellà de Llobregat

Noticies
El Chief Growth Officer de la farmacéutica Luda Partners, Marcos Alves, visita el CCF

Exemple de lluita i emprenedoria, el nostre convidat va impulsar i liderar l’app de reserves ElTenedor fins a convertir-la en tot un referent mundial

Divendres, 31 de març a les 13.30h. Museu Agbar de les Aigües

Marcos Alves va revolucionar fa disset anys el sector de la restauració fundant l’app de reserves ElTenedor, startup que va liderar fins que es va convertir en tot un referent i en una de les guies gastronòmiques i plataforma de reserva de restaurants més importants d’Europa. En l’actualitat és el Chief Growth Officer (CGO) de la startup farmacèutica Luda Partners, amb perfil de directiu multidisciplinari dedicat a funcions com el desenvolupament del negoci, les vendes, el màrqueting, les IT (Information Technology) etc. Tot el que té a veure amb el sector de vendes, la capacitat per a emprendre i el màrqueting. Perquè per Marcos Alves, emprendre és una actitud i un estil de vida, fet que ell abandera.

Centrat en Luda Partners que lluita contra el desproveïment de medicaments, reconegut com a problema global per l’Organització Mundial de la Salut, també treballa per enfortir l’actual sistema farmacèutic per tal que pugui ser un sector innovador de referència. Marcos Alves també aposta per projectes amb capacitat d’escalabilitat i internacionalització amb un model de negoci senzill i que aportin valor a través de la seva experiència.

Tindrem el plaer d’escoltar l’experiència d’aquest emprenedor que coneix molt el significat de arriscar-se i atrevir-se a iniciar projectes posant tot el seu afany en què funcioni. En l’acte participarà també l’escriptor i economista, Fernando Trias de Bes en qualitat de presentador.