PROCORNELLA: Ajuntament de Cornellà de Llobregat

Noticies
L’economista, Josep M. Sayeras, el president d’Ecoalf, Javier Goyeneche i la consultora, Inma Puig, aquesta setmana al #CCFdesdecasa

La iniciativa #CCFdesdecasa continua en marxa en aquests moments de confinament penjant vídeos en les xarxes socials tots els dilluns, dimecres i divendres, fets per molts dels conferenciants que en formen part del CCF convidant a reflexionar i transmetent recomanacions, cadascú d’ells, des dels sectors als quals pertanyen. Avui dilluns, 27 d’abril, és el torn de l’economista i vici degà d’ESADE, Josep M. Sayeras, fidel seguidor del fòrum amb el qual ha col·laborat en diverses ocasions. Dimecres, 29 d’abril, el #CCFdesdecasa compartirà les paraules de la psicòloga i consultora empresarial, Inma Puig, qui ha participat en el Cornellà Creació en 2015 i també en la gala del desè aniversari, el passat mes d’abril de 2019. I per últim, divendres, 1 de maig, es farà difusió de les paraules del president i fundador d’Ecoalf, Javier Goyeneche, empresa líder per la seva capacitat de transformar els residus en roba o sabates de primera qualitat. #CCFdesdecasa és una manera de sentir-nos a prop de la ciutadania, convidant-los a obrir un espai de reflexió, diàleg i debat cadascú a casa nostra, aquests dies de confinament com a mesura preventiva per aturar l’expansió del Covid-19.

La proposta va veure la llum el passat 3 d’abril. Al portal www.cornellacreacio.cat podeu veure tots els vídeos. Ja han participat en la iniciativa Manel Fuentes, el publicista, Lluís Bassat, l’experta en el mercat de negoci americans, Bisila Bokoko, el periodista, Kepa Aulestia, l’actor Txabi Franquesa, el creatiu, Richard Wakefield, l’escriptor, Javier Reverte, la presentadora de televisió, Sílvia Leal, el directiu d’Aigües de Barcelona, Manel Giraldo i l’ex tresorera dels EEUU, Rosario Marín. #CCFdesdecasa ha incrementat el nombre de seguidors a les xarxes registrant un alt volum de reproduccions i d’impressions en els canals socials i creant sinèrgies tant amb els comptes dels ponents com amb els comptes d’altres agents de l’entorn socioeconòmic de Cornellà i el seu entorn metropolità.

Recordem que a través de www.cornellacreacio.cat també es pot tornar a veure totes les conferències programades des de 2009 fins el darrer acte el passat 6 de març. Ponències protagonitzades per persones cabdals que estan en la primera línia de l’economia, el món de l’empresa, la cultura, la política, la comunicació, etc.

Respecte l’agenda del CCF prevista al llarg d’aquest 2020, inicialment l’aturada de l’activitat afecta a l’acte que estava previst pel proper 8 de maig protagonitzat per la periodista experta en tecnologia, Marta Peirano, un esdeveniment que s’ha posposat per la propera tardor, pendent de concretar la data. En principi, el proper acte serà el 19 de juny a les 9h al WTC Almeda Park en el qual participarà l’ex directiu d’Amazon i Global Chief Digital Officer Estrella Galicia, Juan José Delgado.

 

Cornellà de Llobregat, 27 d’abril 2020

 

L’Auditori de Cornellà engega la iniciativa #L’Auditoridesdecasa amb projeccions d’obres de teatre, produccions i pel·lícules per aquests dies de confinament

L’Auditori de Cornellà engega una nova iniciativa amb l’objectiu de portar la cultura a les nostres llars, #L’Auditoridesdecasa. Donat  l’Estat d’Alarma decretat, l’activitat del nostre equipament roman aturada com a mesura de prevenció per lluitar contra el Covid-19, però volem sentir-nos més a prop de la ciutadania aquests dies de confinament. El proper divendres, 10 d’abril, engegarem la nova campanya donant difusió de diferents obres de teatre, ficcions televisives basades en produccions teatrals o peces de teatre-movies. Tots els divendres penjarem als nostres canals de comunicació, web i Xarxes Socials, un nou enllaç oferint als nostres seguidors l’oportunitat de gaudir a casa d’espectacles de qualitat a l’abast de tothom. Amb la nova proposta ens afegim també a la campanya que impulsada per l’Ajuntament de Cornellà, EsmorzarCultura per gaudir de la música, dansa o les arts escèniques també durant aquests dies a través de les xarxes socials del Departament de Cultura.

#L’Auditoridesdecasa s’estrena el dia 10 d’abril amb ‘Magnètica Management’, un homenatge al món del circ i a la figura del pallasso fet des de la tendresa, la sensibilitat i la musicalitat. Un espectacle en català per a tota la família amb Jordi Martínez, Joan Arqué, Roger Julià i Mauro Paganini com a intèrprets. Divendres, 17 d’abril, serà el torn de la pel·lícula d’Abel Folk i Joan Riedweg, ‘Desclassificats’ basada en l’obra homònima que Pere Riera va escriure i dirigir el 2011. La programació de #L’Auditoridesdecasa continuarà el 24 d’abril amb ‘Adossats’ de Ramon Madaula amb la participació també de Rosa Renom, Jordi Bosch, Camilo García, Marieta Sánchez i Guillem Balart, una obra de teatre que també es va representar amb èxit a L’Auditori de Cornellà. Els divendres del mes de maig continuarà la iniciativa amb títols com ‘Germanes’, ‘El fantasma de Canterville’, ‘Res no tornarà a ser com abans’ o ‘El Nom’, entre altres.

Aprofitem per recordar que la nova situació ens ha portat a l’anul·lació d’espectacles com Xiula, Cobertura, Viejo amigo Cicerón, els musicals Annie i Jekyll&Hyde i BVocal previstos per aquesta primavera. També hem reprogramat l’actuació de Farruquito pel proper 31 d’octubre, l’obra ‘Quina feinada’ que tindrà lloc el 6 de novembre i ‘El Pare de la núvia’ que s’ha programat pel 29 de novembre.

 

Campanya ‘Tornarà la il·lusió’

A L’Auditori de Cornellà continuem treballant en la propera temporada que veurà la llum a partir del mes de setembre amb una vintena d’espectacles sota el paraigües del lema ‘Tornarà la il·lusió’. De forma paral·lela a la campanya #L’Auditoridesdecasa anirem donant a conèixer aquests dies la nova programació a través dels nostres canals. Us avancem que serà una tardor apassionant amb espectacles de qualitat. Pel nostre escenari desfilarà la música de Manu Guix, Miki Nuñez, Blaumut, Mecano en un tribut molt especial, simfòniques, Sole Giménez o representacions musicals com El Lago de los Cisnes. Gaudirem també amb actuacions com la de Tortell Poltrona, Els super herois o Guillem Albà i passarem una bona estona amb Quim Masferrer, Carles Sanz, El Sevilla o amb la representació de La Gavina entre moltes altres sorpreses que estem acabant d’enllestir, perquè entre tots, aconseguirem que torni la il·lusió.

 

Cornellà de Llobregat, 7 d’abril 2020

 

Silvia Leal, Manel Giraldo i Rosario Marín comparteixen les seves reflexions des del #CCFdesdecasa

Arriba una nova setmana i continuem amb la iniciativa #CCFdesdecasa a través de la qual difonem vídeos en les nostres xarxes socials que ens envien molts dels conferenciants que formen part de la família del CCF. Consells, recomanacions, reflexions i ànims davant els moments d’incertesa que vivim i que afecta a tots els àmbits de la nostra societat.  Són gravacions fetes per ells mateixos, confinats també als seus domicilis amb paraules que adrecen als seguidors del Cornellà Creació i a la ciutadania en general. Estem publicant els missatges que ens fan arribar, un per dia, cada dilluns, dimecres i divendres.

La presentadora de La Cuarta Revolución de TVE, Silvia Leal, comparteix les seves reflexions amb els nostres seguidors avui dilluns, 20 d’abril. Ella va participar en el nostre fòrum en 2008 compartint escenari amb Neil Harbisson en un face to face. Aquesta setmana també rebrem el missatge del director territorial d’Aigües de Barcelona, Manel Giraldo, concretament dimecres, 22 d’abril. I divendres, 24 d’abril serà el torn de l’Ex Tresorera dels EEUU, Rosario Marín que va ser l’encarregada d’inaugurar la desena edició del CCF.

 

La iniciativa #CCFdesdecasa és una manera de sentir-nos a prop de la ciutadania, convidant-los a obrir un espai de reflexió, diàleg i debat cadascú a casa nostra, aquests dies de confinament com a mesura preventiva per aturar l’expansió del Covid-19.

Recordem també que a través de www.cornellacreacio.cat es pot tornar a veure totes les conferències programades des de 2009 fins el darrer acte el passat 6 de març. Ponències protagonitzades per persones cabdals que estan en la primera línia de l’economia, el món de l’empresa, la cultura, la política, la comunicació, etc.

Respecte l’agenda del CCF prevista al llarg d’aquest 2020, inicialment l’aturada de l’activitat afecta a l’acte que estava previst pel proper 8 de maig protagonitzat per la periodista experta en tecnologia, Marta Peirano, un esdeveniment que s’ha posposat per la propera tardor, pendent de concretar la data. En principi, el proper acte serà el 19 de juny a les 9h al WTC Almeda Park en el qual participarà l’ex directiu d’Amazon i Global Chief Digital Officer Estrella Galicia, Juan José Delgado.

 

Cornellà de Llobregat, 20 d’abril 2020

Txabi Franquesa, Richard Wakefield i Javier Reverte, protagonistes del 13 al 19 d'abril del #CCFdesdecasa

Continuem amb la iniciativa #CCFdesdecasa a través de la qual difonem vídeos en les nostres xarxes socials que ens envien molts dels conferenciants que formen part de la família del CCF. Consells, recomanacions, reflexions i ànims davant els moments d’incertesa que vivim i que afecta a tots els àmbits de la nostra societat.  Són gravacions fetes per ells mateixos, confinats també als seus domicilis amb paraules que adrecen als seguidors del Cornellà Creació i a la ciutadania en general. Estem publicant els missatges que ens fan arribar, un per dia, cada dilluns, dimecres i divendres del mes d’abril.

Inaugurem aquesta setmana avui dilluns, 13 d’abril, amb les reflexions del còmic Txabi Franquesa, un seguidor fidel del fòrum que va presentar i va amenitzar la gala del nostre desè aniversari fa tot just un any. Dimecres, 15 d’abril, serà el torn del director creatiu, Richard Wakefield qui va participar en el fòrum en maig de 2015 i divendres, 17 d’abril podrem compartir les paraules de l’escriptor Javier Reverte, que va ser conferenciant de la setena edició en abril de 2016 del CCF.

La iniciativa #CCFdesdecasa és una manera de sentir-nos a prop de la ciutadania, convidant-los a obrir un espai de reflexió, diàleg i debat cadascú a casa nostra, aquests dies de confinament com a mesura preventiva per aturar l’expansió del Covid-19.

 

Recordem també que a través de www.cornellacreacio.cat es pot tornar a veure totes les conferències programades des de 2009 fins el darrer acte el passat 6 de març. Ponències protagonitzades per persones cabdals que estan en la primera línia de l’economia, el món de l’empresa, la cultura, la política, la comunicació, etc.

Respecte l’agenda del CCF prevista al llarg d’aquest 2020, inicialment l’aturada de l’activitat afecta a l’acte que estava previst pel proper 8 de maig protagonitzat per la periodista experta en tecnologia, Marta Peirano, un esdeveniment que s’ha posposat per la propera tardor, pendent de concretar la data. En principi, el proper acte serà el 19 de juny a les 9h al WTC Almeda Park en el qual participarà l’ex directiu d’Amazon i Global Chief Digital Officer Estrella Galicia, Juan José Delgado.

Cornellà de Llobregat, 13 d’abril 2020

Lluís Bassat, Bisila Bokoko i Kepa Aulestia, protagonistes aquesta setmana del #CCFdesdecasa

Aquesta setmana continuem amb la iniciativa que des del Cornellà Creació Fòrum vam posar en marxa el passat divendres, sota  el paraigües del hashtag #CCFdesdecasa. Molts dels conferenciants que formen part de la família del CCF ens estan enviant consells, recomanacions, reflexions i ànims davant els moments d’incertesa que vivim i que afecta a tots els àmbits de la nostra societat.  Són gravacions fetes per ells mateixos, confinats també als seus domicilis amb paraules que adrecen als seguidors del Cornellà Creació i a la ciutadania en general. Publicarem els missatges que ens enviïn els nostres conferenciants, un per dia, cada dilluns, dimecres i divendres del mes d’abril.

Manel Fuentes va ser el primer en inaugurar la iniciativa. Avui dilluns, 6 d’abril, és el torn del publicista Lluís Bassat. El proper dimecres, 8 d’abril, serà l’executiva i experta en el món dels negocis, Bisila Bokoko qui s’adreçarà als nostres seguidors. I per acabar la setmana, les paraules del periodista i escriptor, Kepa Aulestia, les podrem escolar divendres, 10 d’abril. Una manera de sentir-nos a prop de la ciutadania, convidant-los a obrir un espai de reflexió, diàleg i debat cadascú a casa nostra, aquests dies de confinament com a mesura preventiva per aturar l’expansió del Covid-19.

Recordem també que a través de www.cornellacreacio.cat es pot tornar a veure totes les conferències programades des de 2009 fins el darrer acte el passat 6 de març. Ponències protagonitzades per persones cabdals que estan en la primera línia de l’economia, el món de l’empresa, la cultura, la política, la comunicació, etc.

 

Respecte l’agenda del CCF prevista al llarg d’aquest 2020, inicialment l’aturada de l’activitat afecta a l’acte que estava previst pel proper 8 de maig protagonitzat per la periodista experta en tecnologia, Marta Peirano, un esdeveniment que s’ha posposat per la propera tardor, pendent de concretar la data. En principi, el proper acte serà el 19 de juny a les 9h al WTC Almeda Park en el qual participarà l’ex directiu d’Amazon i Global Chief Digital Officer Estrella Galicia, Juan José Delgado.

 

Cornellà de Llobregat, 6 d’abril 2020

Anterior
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
Següent