PROCORNELLA: Ajuntament de Cornellà de Llobregat

Noticies
El PELL i Can Mercader viuen la Cursa Solidària de Reis els dies 3 i 5 de gener
Inscripcions online per al nou trimestre de la Ludoteca PELL fins esgotar places
Llista d'admesos i admesos provisionalment en la convocatòria per cobrir una plaça d'Oficial Administratiu/va
Meetoptics i PriceMaker, les grans favorites en els Premis Metropolitans de Suport a la Innovació atorgats ahir al vespre en el marc del programa d’acceleració Cornellà Open Future
  • L’Auditori de Cornellà va acollir el lliurament de guardons on també van resultar premiades Abilista, Watteco, NB-RIC i Yado
  • En total es van repartir 20000€ en metàl·lic atorgats per l’AMB i premis en ‘espècie’ valorats en més de 26000€ gràcies a Procornellà, Telefónica, Netmentora, Aeball, Innobaix i 2DigitsGrowth

Ahir al vespre es van lliurar els Premis Metropolitans de Suport a la Innovació, uns guardons que posen el punt i final a la quarta edició del programa d’acceleració d’idees de base digital i escalables, Cornellà Open Future. Van ser set les startups candidates als premis, totes elles han evolucionat dins el programa i s’han preparat durant mesos per la seva sortida al mercat. En total es van repartir tres premis en metàl·lic gràcies a l’aportació de l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) i un total de cinc més que consisteixen en serveis que donaran el Centre d’Empreses Procornellà, la xarxa de líders d’empresa europea Netmentora, Telefónica,  l’Agència per a la Innovació i el Coneixement Innobaix, Aeball (Associació Empresarial de L’Hospitalet i Baix Llobregat) i l’acceleradora 2DigitsGrowth.

Meetoptics, guanyadora del primer premi de l’AMB

Els premis en metàl·lic van repartir un total de 20000€. Meetoptics, buscador intel·ligent especialitzat en fotònica, va aconseguir els 10000€ del primer premi. Watteco, plataforma d’inversió i dinamització de la transició energètica i energies renovables, va rebre els 7000€ del segon premi, tot i que Watteco, més avançada la gala, va acabar amb dos guardons més; i Abilista, Marketplace per a la fabricació de prototips, es va endur els 3000€ del tercer premi. Tots aquests premis tenen com a objectiu promoure iniciatives d’innovació tecnològica i/o digital a l’Àrea Metropolitana de Barcelona per tal d’enfortir el teixit econòmic del territori.

PriceMaker, guanyadora del premi ‘en espècie’ més important

El comitè avaluador també va dictaminar quines són les startups que devien optar als premis en ‘espècie’ tan o més importants que els metàl·lics perquè posen a disposició dels guardonats serveis importantíssims per integrar-se en el mercat com allotjament, assessorament, consultors, etc. de forma totalment gratuïta.

El guardó més important pel seu valor se’l va endur PriceMaker, una startup que proposa solucions d’Intel·ligència Artificial per a l’optimització de promocions d’empreses de gran consum. Els seus integrants tindran accés a la xarxa de líders d’empresa europea Netmentora durant tres mesos, servei valorat en 10000€. També aconsegueixen serveis d’allotjament, assessorament, gestoria, etc durant tot l’any 2021 en el Centre d’Empreses Procornellà valorat en 5000€ i, per últim, tindrà accés al programa d’acceleració durant dos mesos de la plataforma Aceleralia i els seus experts, tot valorat en 3000€ i dotat per 2DigitsGrowth.

Yado, una App centrada en la recerca d’espais de treball i sales de reunions, va aconseguir serveis d’allotjament, assessorament, gestoria, etc del Centre d’Empreses Procornellà i valorats en 3000€. El premi que atorga Innobaix i consistent en servei d’acompanyament valorat en 5000€ va ser per a Watteco. Abilista va resultar de nou guanyadora aconseguint el premi que atorga Aeball i que consisteix en servei d’acompanyament, publicitat i generació de sinèrgies amb la seva xarxa d’empreses. Per últim, dos van ser les startups que van aconseguir el Premi Especial de Telefónica que consisteix en tenir accés directe a realitzar un pitch en la seva acceleradora, Wayra. Watteco va repetir amb aquest premi que també va ser per a NB-RIC, que es defineix com la primera central de riscos de préstecs no bancaris en Europa.

Recordem que l’objectiu final de projectes com aquest és donar una empenta a l’emprenedoria de caire tecnològic, un compromís de l’Ajuntament de Cornellà que a través de la seva empresa municipal Procornellà i amb la col·laboració que manté amb Telefònica des de 2016 es materialitza en el programa d’acceleració Cornellà Open Future que té com a repte desenvolupar projectes des de la fase de creació fins la seva sortida al mercat fomentant la creació d’empreses i de llocs de treball, així com atraient talent al territori de base digital i escalable.

 

Cornellà de Llobregat, 17 de desembre 2020

L’Auditori de Cornellà proposa un 2021 carregat de cultura

Llum verda a la venda d’entrades de la nova programació que compta amb noms de primera línia com Sau30, José Corbacho, Ariadna Gil, Las Migas, Cayetana Guillem Cuervo o Clara Segura, entre altres

A L’Auditori de Cornellà ho tenim tot a punt per a la nova temporada que veurà la llum a partir del mes de gener. La nova programació aposta per la cultura en directe amb totes les garanties de seguretat i complint en tot moment els aforaments permesos. Avui, 1 de desembre, s’han posat a la venda els espectacles coincidint amb la publicació d’una nova pàgina web (www.auditoricornella.com) que fa molt més senzilla la seva navegació ordenant els espectacles per categories i facilitant tota la informació d’una forma més dinàmica, visual i àgil. La nova proposta arriba en un moment molt esperat per al sector que desitja el retorn ininterromput de la cultura segura.

Música

En aquesta temporada estable Hivern-Primavera tindrà un important pes la música. Aixequem el teló amb Sau30 que estrenarà la seva nova gira aquí, amb nosaltres el 23 de gener a les 20h, commemorant els 30 anys del primer concert de la banda. El 13 de febrer comptarem amb un tribut molt especial al Rei del Pop, Michael’s Legacy de la cia. Jackson Dance Company i avalat pel Club de Fans de Michael Jackson. El 27 de febrer canviarem de registre. Ens visitaran Las Migas que ens presentaran el seu darrer treball, Empatia, amb una valenta posada en escena. El 6 de març serà el torn de Marlon en concert que ens faran aprofundir en la seva gira Tequila y Candela. L’Auditori també rebrà la visita de Suu el 17 d’abril, una de les artistes catalanes més seguides i escoltades en l’actualitat.

Teatre

L’Auditori de Cornellà comptarà aquest 2021 amb obres de primera qualitat amb un alt contingut de càrrega social i centrades en temàtiques que remouen consciències. Inaugurem la categoria teatre amb Encara hi ha algú al bosc, el 21 de febrer. Una obra interpretada per Ariadna Gil, Montse Esteve, Òscar Muñoz, Magda Puig, Judit Farrés, Pep Pascual i Erol Ileri, i dirigida per Joan Arqué centrada en les conseqüències del conflicte bèl·lic a Bòsnia i Hercegovina fa 25 anys quan entre 25.000 i 50.000 nenes i dones van ser violades com a estratègia de neteja ètnica. Ja el 20 de març, Puertas Abiertas protagonitzada per Cayetana Guillem Cuervo i el cornellanenc, Ayoub El Hilali, ens capfica en un París immers en el caos i en una trama que fa reflexionar a l’espectador sobre la por i la violència, sobre l’empatia i la capacitat d’enteniment basada en un text que suposa el debut com a dramaturga de la periodista Emma Riverola. De temàtica més distesa ens arribarà l’11 d’abril, Cobertura amb Clara Segura i Bruno Oro. Una comèdia que farà riure al públic des d’una història hilarant i tendre sobre l’amor, el desamor, l’èxit i el fracàs. De registre més amè també comptarem el 29 de gener amb Roger Pera i la seva darrera proposta sota el títol de Quina Feinada!, en versió i dirigida per Ventura Pons.

Monòlegs

Els monòlegs també estaran presents en L’Auditori aquest 2021. Començarem amb Quim Masferrer i el seu espectacle Bona Gent el proper 31 de gener, un dels actes ajornats per el cessament d’activitat en prevenció de la Covid-19. Li prendrà el relleu José Corbacho i el seu monòleg Ante todo mucha calma el proper 6 de febrer. L’hospitalenc ens visitarà disposat a riure de tot i de tothom, començant per si mateix. I el 28 de febrer serà el torn de Carles Sans amb el seu Per fi sol. No és únicament un monòleg, es com si fos un “making of” de la vida de Tricicle.

Familiar

Tanmateix, a L’Auditori no ens oblidem dels més petits i dels espectacles per gaudir en família presentant-vos dos propostes: el 20 de febrer Xiula ens porta el seu nou muntatge Descontrol MParental, un concert terapèutic i familiar, per aquest ordre com diuen els components de Xiula; el 21 de març ens visitaran Els Superherois de la Cia. Pop per Xics que ens portaran música i teatre per a tota la família amb la finalitat d’ensenyar petits valors d’una forma educativa i divertida.

Les entrades ja estan a la venda al nostre nou web,  www.auditoricornella.com. Mantenim els  abonaments i descomptes per fer més accessible la tornada a la ‘normalitat’. Apliquem un 10% de descompte sobre el preu de taquilla si s’adquireixen les localitats de forma anticipada i un 50% de descompte per entrades infantils als espectacles familiars.  Els menors de 25 anys tenen també una baixada en la tarifa d’un 20% de descompte sobre el preu de taquilla. I els majors de 65 anys tindran un preu màxim especial de 10€ per entrada. A aquests preus s’afegeixen la posada a la venda de diferents tipus d’abonaments en funció dels espectacles escollits que permeten combinar disciplines. La voluntat és posar a la venda tarifes assequibles per propiciar que la cultura arribi a tothom.

La informació de la nova proposta cultural de L’Auditori de Cornellà per a la nova temporada Hivern-Primavera 2021 ja està disponible en www.auditoricornella.com .

Cornellà de Llobregat, 1 de desembre 2020

Anterior
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
Següent