PROCORNELLA: Ajuntament de Cornellà de Llobregat

Noticies
L’Auditori de Cornellà proposa un 2021 carregat de cultura

Llum verda a la venda d’entrades de la nova programació que compta amb noms de primera línia com Sau30, José Corbacho, Ariadna Gil, Las Migas, Cayetana Guillem Cuervo o Clara Segura, entre altres

A L’Auditori de Cornellà ho tenim tot a punt per a la nova temporada que veurà la llum a partir del mes de gener. La nova programació aposta per la cultura en directe amb totes les garanties de seguretat i complint en tot moment els aforaments permesos. Avui, 1 de desembre, s’han posat a la venda els espectacles coincidint amb la publicació d’una nova pàgina web (www.auditoricornella.com) que fa molt més senzilla la seva navegació ordenant els espectacles per categories i facilitant tota la informació d’una forma més dinàmica, visual i àgil. La nova proposta arriba en un moment molt esperat per al sector que desitja el retorn ininterromput de la cultura segura.

Música

En aquesta temporada estable Hivern-Primavera tindrà un important pes la música. Aixequem el teló amb Sau30 que estrenarà la seva nova gira aquí, amb nosaltres el 23 de gener a les 20h, commemorant els 30 anys del primer concert de la banda. El 13 de febrer comptarem amb un tribut molt especial al Rei del Pop, Michael’s Legacy de la cia. Jackson Dance Company i avalat pel Club de Fans de Michael Jackson. El 27 de febrer canviarem de registre. Ens visitaran Las Migas que ens presentaran el seu darrer treball, Empatia, amb una valenta posada en escena. El 6 de març serà el torn de Marlon en concert que ens faran aprofundir en la seva gira Tequila y Candela. L’Auditori també rebrà la visita de Suu el 17 d’abril, una de les artistes catalanes més seguides i escoltades en l’actualitat.

Teatre

L’Auditori de Cornellà comptarà aquest 2021 amb obres de primera qualitat amb un alt contingut de càrrega social i centrades en temàtiques que remouen consciències. Inaugurem la categoria teatre amb Encara hi ha algú al bosc, el 21 de febrer. Una obra interpretada per Ariadna Gil, Montse Esteve, Òscar Muñoz, Magda Puig, Judit Farrés, Pep Pascual i Erol Ileri, i dirigida per Joan Arqué centrada en les conseqüències del conflicte bèl·lic a Bòsnia i Hercegovina fa 25 anys quan entre 25.000 i 50.000 nenes i dones van ser violades com a estratègia de neteja ètnica. Ja el 20 de març, Puertas Abiertas protagonitzada per Cayetana Guillem Cuervo i el cornellanenc, Ayoub El Hilali, ens capfica en un París immers en el caos i en una trama que fa reflexionar a l’espectador sobre la por i la violència, sobre l’empatia i la capacitat d’enteniment basada en un text que suposa el debut com a dramaturga de la periodista Emma Riverola. De temàtica més distesa ens arribarà l’11 d’abril, Cobertura amb Clara Segura i Bruno Oro. Una comèdia que farà riure al públic des d’una història hilarant i tendre sobre l’amor, el desamor, l’èxit i el fracàs. De registre més amè també comptarem el 29 de gener amb Roger Pera i la seva darrera proposta sota el títol de Quina Feinada!, en versió i dirigida per Ventura Pons.

Monòlegs

Els monòlegs també estaran presents en L’Auditori aquest 2021. Començarem amb Quim Masferrer i el seu espectacle Bona Gent el proper 31 de gener, un dels actes ajornats per el cessament d’activitat en prevenció de la Covid-19. Li prendrà el relleu José Corbacho i el seu monòleg Ante todo mucha calma el proper 6 de febrer. L’hospitalenc ens visitarà disposat a riure de tot i de tothom, començant per si mateix. I el 28 de febrer serà el torn de Carles Sans amb el seu Per fi sol. No és únicament un monòleg, es com si fos un “making of” de la vida de Tricicle.

Familiar

Tanmateix, a L’Auditori no ens oblidem dels més petits i dels espectacles per gaudir en família presentant-vos dos propostes: el 20 de febrer Xiula ens porta el seu nou muntatge Descontrol MParental, un concert terapèutic i familiar, per aquest ordre com diuen els components de Xiula; el 21 de març ens visitaran Els Superherois de la Cia. Pop per Xics que ens portaran música i teatre per a tota la família amb la finalitat d’ensenyar petits valors d’una forma educativa i divertida.

Les entrades ja estan a la venda al nostre nou web,  www.auditoricornella.com. Mantenim els  abonaments i descomptes per fer més accessible la tornada a la ‘normalitat’. Apliquem un 10% de descompte sobre el preu de taquilla si s’adquireixen les localitats de forma anticipada i un 50% de descompte per entrades infantils als espectacles familiars.  Els menors de 25 anys tenen també una baixada en la tarifa d’un 20% de descompte sobre el preu de taquilla. I els majors de 65 anys tindran un preu màxim especial de 10€ per entrada. A aquests preus s’afegeixen la posada a la venda de diferents tipus d’abonaments en funció dels espectacles escollits que permeten combinar disciplines. La voluntat és posar a la venda tarifes assequibles per propiciar que la cultura arribi a tothom.

La informació de la nova proposta cultural de L’Auditori de Cornellà per a la nova temporada Hivern-Primavera 2021 ja està disponible en www.auditoricornella.com .

Cornellà de Llobregat, 1 de desembre 2020

L’Auditori acomiada la temporada de Tardor 2020 amb el concert de Nadal ‘Valsos i danses’ de l’Orquestra Simfònica Sant Cugat aquest diumenge, 20 de desembre

La nova programació Hivern-Primavera 2021 s’engegarà el 23 de gener amb l’estrena de la gira ‘Quina Nit – Quina Lluna’ de Sau30

La temporada Tardor 2020 arriba al seu punt i final després d’unes setmanes atípiques entre restriccions i aturades d’activitat. Malgrat tot, la programació s’acomiada a L’Auditori de Cornellà aquest diumenge, 20 de desembre a les 18h amb el concert de Nadal, ‘Valsos i danses’ i amb Salvador Brotons com a director convidat. Un concert amb obres de la família Strauss que protagonitza des de l’any 1941 el Concert de Cap d’Any al Musikverein de Viena, l’esdeveniment televisiu musical més seguit arreu del món. Aquesta barreja tan elegant de música popular amb música simfònica va triomfar al segle XIX a la capital austríaca i, dels salons de ball, a poc a poc va anar passant a les sales de concert. Un concert extraordinari par gaudir-lo en família amb la professionalitat dels músics de l'Orquestra Simfònica Sant Cugat. Encara queden entrades que es poden adquirir de forma anticipada a través de www.auditoricornella.com amb interessants descomptes per a menors de 12, menors de 25 i majors de 65 anys. 

Sau30 donarà llum verda a la nova programació 2021 estrenant gira a L’Auditori

La nova temporada Hivern-Primavera 2021 ja està en marxa i serà Sau30 qui donarà el tret de sortida a L’Auditori el proper 23 de gener, fent coincidir el concert amb l’inici de la nova gira de la formació. Al 2021, després d’un any de silenci, Sau30 torna als escenaris amb un nou espectacle, Quina Nit – Quina Lluna, on ens ofereixen totes les cançons del disc Quina Nit, juntament amb altres clàssics de la banda.

L’espectacle, d’unes dues hores de durada, està dividit en dues parts i amb l’ajuda de les imatges astronòmiques, cedides per l’Observatori Astronòmic d’Albanyà, portarà al públic a un emocionant viatge per l’univers de Sau, amb la lluna com a protagonista.

Sau30 donarà llum verda a tota una proposta cultural de primer nivell que es perllongarà fins el mes de maig i que compta amb noms com José Corbacho, Ariadna Gil, Las Migas, Cayetana Guillem Cuervo, Clara Segura, Quim Masferrer, etc. que ens faran riure, gaudir amb el teatre i vibrar amb la música.

Tota la informació de la nova programació la podeu trobar  a www.auditoricornella.com

 

Cornellà de Llobregat, 15 de desembre 2020

 

Els Premis Metropolitans de Suport a la Innovació 2020 repartiran 20.000€, a les tres millors iniciatives de base tecnològica del programa d’acceleració de startups Cornellà Open Future

Procornellà, Innobaix, Telefónica,  2DigitsGrowth, Aeball i Netmentora concediran també els seus premis en ‘espècie’ traduïts en serveis valorats en més de 26.000€ als tres millors projectes

La gala de lliurament dels premis serà el 16 de desembre en L’Auditori de Cornellà convocant presencialment als candidats i al jurat i sent retransmesa per streaming

 

L’actual convocatòria del programa d’acceleració d’idees de base digital i escalables, Cornellà Open Future, arriba al seu punt i final després d’un any de formació i suport als projectes emprenedors que han arribat a la fase final i que ara es disputen els Premis Metropolitans de Suport a la Innovació promogut per l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB). L’Auditori de Cornellà acull l’acte de lliurament el proper 16 de desembre a les 17h on els candidats hauran d’efectuar el seu ‘pitch’ per tal de ser avaluats. L’AMB aporta els premis de valor econòmic i serà un comitè avaluador qui puntuarà els projectes: 10.000€ pel primer guanyador, 7.000€ pel segon i 3.000€ per tercer guardonat. A més, Procornellà, empresa municipal de l’Ajuntament de Cornellà, amb la implicació d’Innobaix, Telefónica, 2DigitsGrowth, Aeball i Netmentora atorgaran també els premis en espècie (serveis a disposició dels guardonats) pels tres projectes més votats per un comitè avaluador i valorats en 18.000€ pel primer premi, en més de 5.000€ pel segon i en 3.000€ pel tercer. L’acte serà presencial per a les startups, per l’equip organitzador i pel jurat però a porta tancada pel públic, tot i que es podrà seguir per streaming prèvia inscripció.

Aquesta es la segona edició d’aquests Premis Metropolitans de Suport a la Innovació que tenen com a objectiu promoure iniciatives d’innovació tecnològica i/o digital a l’Àrea Metropolitana de Barcelona per tal d’enfortir el teixit econòmic del territori. Els candidats compleixen dos requisits, ser un dels seleccionats per participar en la Fase 3 (startups preparades per sortir al mercat) del Programa Cornellà Open Future i tenir el domicili social, fiscal o el centre d’activitat ubicat dins l’Àrea Metropolitana.

En total, es disputen els guardons un total de  set iniciatives tecnològiques: Abilista, Marketplace per a la fabricació de prototips; Meetoptics, Making photonics easy; NB-RIC, Serveis d’informació del deute no bancari de prestataris; Watteco, plataforma d’inversió per a projectes d’energies renovables; Work4flesh, dedicada al desenvolupament de videojocs per a mòbils; Yado, App per a la recerca d’espais de treball i sales de reunions; i per últim, PriceMaker, solució per a la optimització de preus d’empreses de gran consum.

Premis econòmics i en serveis

Tots ells tenen opció a rebre qualsevol dels dos tipus de premis, l’econòmic en metàl·lic que atorga l’AMB i els guardons que consisteixen en tenir accés a una sèrie de serveis gratuïts.  La decisió serà presa per dos comitès avaluadors diferents.

L’AMB reparteix un total de 20.000€: 10.000€ pel millor projecte, 7.000€ pel segon i 3.000€ pel tercer, quantitats que tenen com a objectiu facilitar a les startups guanyadores l’entrada en el mercat. Pel que fa als premis en ‘espècie’, l’emprenedor que rebi el primer premi podrà beneficiar-se d’accés a la xarxa de líders d’empresa europea Netmentora amb acompanyament i durant tres mesos, tot valorat en 10.000€. Aquest primer premi també dóna accés a serveis d’allotjament, assessorament, gestoria etc. del Centre d’Empreses Procornellà valorats en 5.000€ i al programa d’acceleració durant dos mesos de la plataforma Aceleralia, valorat en 3.000€ aportats per 2DigitsGrowth.  Qui rebi el segon premi es podrà beneficiar de acompanyament valorat per 5000€ dotat per Innobaix i d’accés al servei d’acompanyament d’Aeball que a més, farà difusió de l’activitat i generarà sinèrgies amb la seva xarxa d’empreses.

La startup que rebi el tercer premi gaudirà de serveis d’allotjament, assessorament, gestoria, etc del Centre d’Empreses Procornellà valorats en 3.000€ per gaudir durant tot l’any 2021. Per últim, Telefónica també oferirà Fast track para pitch amb Wayra a 2 startups que disposin d’un producte o servei nou que pugui ser utilitzat per a qualsevol de les empreses del seu grup o els seus clients. 

Cornellà de Llobregat, 10 desembre 2020

Disbauxa amb El Sevilla divendres, 11 de desembre i bona música amb Blaumut dissabte, dia 12 a L’Auditori

El concert de Nadal ‘Valsos i Danses’ de l’Orquestra Simfònica Sant Cugat posarà el punt i final de la temporada Tardor 2020 el proper 20 de desembre

L’Auditori de Cornellà es prepara per acomiadar la temporada Tardor 2020 amb humor i bona música. No hi ha millor forma de donar entrada a l’època nadalenca que passant una bona estona amb el monòleg ‘La vida es rocanrol’ protagonitzat pel Sevilla. Miguel Ángel Rodríguez torna a visitar-nos per sorprendre’ns amb les seves eloqüències, creativitat i amb la seva faceta més còmica. El Sevilla pujarà al nostre escenari divendres, 11 de desembre a les 20h i farà riure al públic interrogant-se qüestions com, què pensa la seva mare dels seus cabells, de la seva roba, del seu tatuatge... Com pot educar als seus fills un individu que forma part d’un grup de música que es diu Mojinos Escozíos... Què fa un Rock Star quan li toca ser president de la seva comunitat de veïns... Dubtes amb els quals Miguel Ángel Rodríguez farà passar una bona estona al públic.

L’endemà, dissabte 12 de desembre a les 20h, rebrem els Blaumut amb el seu darrer treball discogràfic “0001”, el quart disc d’estudi després d’”Equilibri”. Un disc ideat com una peça conceptual amb cançons que parlen de l’ésser humà, vorejant-ne la seva part racional, emocional i la física. En directe, Blaumut s’ha revelat com una banda imaginativa, amb la capacitat per reinterpretar les seves pròpies cançons amb un repertori perfecte que s’adapta a tots els escenaris i formats. Des de grans conjunts orquestrals a formacions més properes al pop-rock, la banda sap girar amb naturalitat oferint sempre un espectacular directe. Blaumut ha guanyant els premis més prestigiosos de la música en català, una prova de la qualitat i popularitat d’un grup que compta a més amb dos dels videoclips més visionats de la història de la música catalana; “Bicicletes” (3.480.000 ) “Pa amb oli i sal” (més de 6 milions de reproduccions).

L’Orquestra Simfònica Sant Cugat i en Salvador Brotons el 20 de desembre

La temporada Tardor 2020 arriba al seu punt i final després d’unes setmanes atípiques entre restriccions i aturades d’activitat. Malgrat tot, la temporada s’acomiada a L’Auditori de Cornellà el 20 de desembre a les 18h amb el concert de Nadal, ‘Valsos i danses’ i amb Salvador Brotons com a director convidat. Un concert amb obres de la família Strauss que protagonitza des de l’any 1941 el Concert de Cap d’Any al Musikverein de Viena, l’esdeveniment televisiu musical més seguit arreu del món. Aquesta barreja tan elegant de música popular amb música simfònica va triomfar al segle XIX a la capital austríaca i, dels salons de ball, a poc a poc va anar passant a les sales de concert. Un concert extraordinari par gaudir-lo en família amb la professionalitat dels músics de l'Orquestra Simfònica Sant Cugat.

Recordem que L’Auditori ha recuperat l’activitat amb totes les mesures de seguretat i complint amb la normativa vigent en matèria de prevenció de riscos pel Covid-19. Tornem a gaudir de la cultura i dels espectacles en directe per què la cultura és segura.

La nova temporada Hivern-Primavera 2021 ja està en marxa i serà Sau30 qui donarà el tret de sortida a L’Auditori el proper 23 de gener, fent coincidir el concert amb l’inici de la nova gira de la formació.

Tota la informació de la nova programació a www.auditoricornella.com

 

Cornellà de Llobregat, 3 de desembre 2020

El Campament del Mag Maginet s’instal·la a Fira de Cornellà per recollir les il·lusions de tots els infants
Anterior
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
Següent