PROCORNELLA: Ajuntament de Cornellà de Llobregat

Noticies
L’Auditori rep el mes de maig al ritme del flamenc més pur i amb la música del anys vuitanta

El 15 de maig actuarà el cantaor Manuel Lombo en el marc del Festival d’Art Flamenc de Catalunya i el dia 22 serà el torn del musical de La Movida, ‘Me paso el día bailando’                                                                              

Arriba el mes de maig i L’Auditori de Cornellà s’engalana per acollir dos espectacles molt especials. Els amants del flamenc podran gaudir de l’actuació de Manuel Lombo, un dels plats forts d’una nova edició del Festival d’Art Flamenc de Catalunya que s’organitza a la ciutat de Cornellà. I per posar punt i final a la temporada de primavera a L’Auditori, quina millor forma que ballant amb els èxits que van protagonitzar la coneguda com ‘La Movida’, allà sobre els anys vuitanta. Temes d’Alaska, Héroes del Silencio, La Unión, Luz Casal o Danza Invisible entre molts altres en un musical que rep el títol de ‘Me paso el día bailando’. Les entrades per ambdues cites estan a la venda a www.auditoricornella.com amb interessants descomptes en entrada anticipada.

Recital flamenc a càrrec de Manuel Lombo

El dissabte, 15 de maig a les 20h L’Auditori rep la visita del cantaor Manuel Lombo. Magnífic autor i compositor, Lombo és intèrpret d’una obra repleta d’aromes flamencs i una bella lírica plena de matisos. Es mou còmodament entre diferents estils amb una personalitat artística pròpia, carisma i una gran capacitat de connexió amb el públic.

Al llarg de la seva carrera ha cantat en diferents companyies com la d’Ángeles Gabaldón o en la de Rafael Campallo. És un artista demandat en importants programacions de flamenc com el Festival de la Petenera, de Paterna de Rivera, d'Ojén, de la Taranta de Linares, de Múrcia, de la Unión, de Suma Flamenca de Madrid, de la Biennal de Màlaga, etc. A més de participar en diferents projectes televisius a Canal Sur, Manuel Lombo contínua de gira amb els seus diferents espectacles; Lombo x Bambino, Rocío 100x100, Pa'lante i Pa' trás, Cantes de diciembre... i preparant un nou treball discogràfic que sortirà a la tardor de 2021.

En l’escenari de L’Auditori de Cornellà Manuel Lombo estarà acompanyat de Pedro Sierra a la guitarra, de Laura Marchena i Cristina Tovar en cors i palmes i d’Oscar Robles en la percussió.

Retorn als vuitanta amb el musical ‘Me paso el día bailando’

Idea original de José Manuel Martínez, Juan Antonio Ruiz i José Antonio Rodríguez, arriba a L’Auditori el musical ‘Me paso el día bailando’ que ret homenatge a les cançons dels anys vuitanta que van fer ballar, sentir i vibrar a tota una generació que va lluitar pels seus somnis pensant que tot era possible. Escrit pel dramaturg José Antonio Rodríguez i dirigida per Hèctor Vidondo amb coreografies a càrrec de Paty Sales, l’estrena tindrà lloc al nostre escenari el dissabte, 22 de maig a les 20h. El públic gaudirà amb temes que formen part del nostre bagatge musical de noms tan coneguts com Alaska, El Último de la Fila, Olé Olé, Héroes del Silencio, La Unión, Luz Casal, Danza Invisible, Miguel Ríos, Mecano, etc. Tots ells, mítics de la coneguda com ‘La Movida’.  

El repartiment està format per cantants i actors com Gerard Cruset, Iosune Pleguezuelos i Albert Prat que interpreten els papers principals. La banda delectarà amb la música en directe del baixista Xavi Oró, el guitarrista Artur López, el pianista Joan Galamba i el bateria Joel Romera. Les ballarines són Paula Nocella i Andrea Campos. L'escenografia va a càrrec d'Olga Malavia i amb la il·luminació i el so de Javier Martínez. Un espectacle que ens situa en l’Espanya de 1993 després de la Barcelona’92 i de l’Expo’92, un moment de recessió econòmica quan la joventut només veia en la música l’escapatòria per evadir-se dels problemes. Chus és l'exemple perfecte d'un autèntic nostàlgic dels 80. No li sobren les peles i la idea d'un treball avorrit i rutinari no l'il·lusiona especialment. La música és la seva passió i els temes més coneguts de ‘La Movida’, l'alternativa perfecta a aquesta temuda vida adulta i monòtona a la qual es veu abocat.

 

Cornellà de Ll. 27 d’abril 2021

A partir de dilluns, 26 d’abril, obrim sales interiors amb el 50% d’aforament
El Punt Reempresa de Cornellà salva una trentena d’empreses i genera una inversió induïda de més d’un milió d’euros

El punt d’atenció ubicat i gestionat pel Centre d’Empreses Procornellà és un fidel reflex de la consolidació d’aquest servei a tot Catalunya

Reempresa, el mercat de compravenda de petites i mitjanes empreses de Catalunya, una iniciativa que van posar en marxa la patronal Cecot i Autoocupació l’any 2011, ha assolit a principis d’aquest mes de gener les 3.000 reempreses d’èxit. Això vol dir, que mitjançant aquest servei que posa en contacte persones que volen vendre una empresa amb emprenedors i emprenedores disposades a agafar-ne el relleu, aquestes 3.000 pimes continuen en actiu, generant una inversió induïda de 138M d’euros i evitant la pèrdua de més de 8.200 llocs de treball a Catalunya. Aquestes xifres són fruit d’una important feina que es desenvolupa des de més d’un centenar d’entitats i institucions que treballen, colze a colze, amb el Centre de Reempresa de Catalunya. El punt d’atenció ubicat al Centre d’Empreses Procornellà n’és un bon exemple i dóna servei a Cornellà, Esplugues, Sant Just Desvern i Sant Joan Despí.

Des de la posada en marxa del punt d’atenció de Procornellà en 2011 s’ha evitat el tancament de més d’una trentena d’empreses aplicant aquesta fórmula de Reempresa, salvaguardant quasi una seixantena de llocs de treball  i generant una inversió induïda de 1.3M d’euros. Ni tan sols en l’any de pandèmia ha deixat de funcionar. En 2020 des del punt Reempresa de Cornellà s’han salvat 5 pimes, xifra que suposa mantenir 8 llocs de treball amb una inversió induïda d’aquestes 5 reempreeses d’èxit del punt d’atenció local de 107.450€.

Les xifres assolides demostren que aquest programa d’oportunitats converteix el relleu dels negocis en un nou impuls per a persones emprenedores que veuen en Reempresa una fórmula d’ocupació. Des del punt Reempresa del Centre d’Empreses Procornellà constatem que el perfil d’empreses més demandades segueix el patró general que registra el Centre de Reempresa a tot Catalunya, sent les del sector comerç les més demandades. Quant als compradors, gairebé un 45% són emprenedors en atur que veuen en Reempresa una oportunitat ocupacional. També és certifica en termes generals que un 30,5% de les persones que venen el seu negoci ho fan per jubilació.

Des del Punt Reempresa de Procornellà s’ofereix assessorament individual per a l’elaboració del pla de cessió, així com assessorament durant tot el procés de transmissió de l’empresa, des de la primera reunió de presentació de les parts fins a la signatura del contracte de compravenda, passant per les fases de negociació i mediació per arribar a un acord d’èxit. A més, l’equip tècnic també treballa per trobar potencials compradors als negocis que es volen cedir, tot sense cap despesa per a l’usuari/ària, tant si es vol proposar un negoci per a la seva cessió com si es vol trobar per agafar-ne el relleu.

 

Cornellà de Ll. 20 d'abril 2021

PELL i Can Mercader: Consulta la nostra programació d’Activitats Dirigides i recorda, matrícula gratuïta
Suu farà vibrar L’Auditori aquest dissabte amb el seu carismàtic estil que despunta en el panorama musical actual

L’Auditori de Cornellà acull aquest cap de setmana un dels concerts més esperats de la temporada, Suu amb la seva gira Ventura. La cantant catalana és una de les més seguides i escoltades després de triomfar amb el seu primer disc i amb milers de seguidors en el seu canal de YouTube i xarxes socials. La seva naturalitat, el seu particular timbre de veu i el seu do innat per a la composició expliquen el seu èxit. El pop festiu de Suu, que a vegades abraça el reggae, l’ska i el calypso en el seu darrer treball evoluciona a noves dimensions en mans del reconegut productor, Carlos Sadness, qui li acompanya en aquesta meteòrica carrera.

La cantautora catalana es va popularitzar en un primer moment a Instagram. En 2018 va llançar l’àlbum Natural i va rebre el premi Enderrock com a millor artista revelació. En 2020 va treure al mercat Ventura, amb cançons en castellà i en català. El públic de L’Auditori de Cornellà podrà gaudir contagiant-se de la seva passió per la música aquest dissabte, 17 d’abril a les 20h. Encara queden entrades anticipades a www.auditoricornella.com

Regal de dos packs de dues entrades per SUU a Instagram

L’Auditori llança del 8 al 14 d’abril un concurs adreçat als instagramers que segueixin el perfil @auditcornella per regalar dos packs de dues entrades per al concert de la Suu. Només hauran de donar a ‘m’agrada’ al post corresponent, etiquetar a un amic o amiga en la publicació dient que volen anar al concert. El dia 14 es farà el sorteig corresponent per conèixer els guanyadors.

Recordem que L’Auditori ha dissenyat una variada programació que està rebent una molt bona acollida per part del públic. L’equipament s’ha adaptat a les circumstàncies complint totes les mesures de seguretat: diferents accessos per l’entrada i sortida de públic, higiene i prevenció, s’han habilitat circuits de mobilitat per a l’espectador un cop dins de l’equipament, incorporació d’un sistema d’ionització bipolar de l’aire que facilita la seva renovació en l’interior, etc. El públic ha agraït les mesures i en les enquestes realitzades es detecta un alt grau de satisfacció que es tradueix en les bones xifres d’assistència i de venda d’entrades. 

 

Cornellà, 13 d'abril 2021

 

Anterior
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
Següent