PROCORNELLA: Ajuntament de Cornellà de Llobregat

Noticies
Després de l’èxit d’Operetta, arriba a L’Auditori Allegro, de la Cia Cor de Teatre i dirigida per Paco Mir, del Tricicle

Un viatge vertiginós de la mà de catorze cantants a cappella que exploren i esborren les fronteres entre la gran música clàssica i l’humor visual més sofisticat

La nova programació estable ‘Teatre L’Auditori’ aixeca el teló carregada de grans noms del món de la interpretació. La primera gran cita serà el 7 de febrer a les 21h amb la Cia Cor de Teatre i sota la direcció de Paco Mir. Allegro és una visió global de la relació de qualsevol persona amb l’univers que l’envolta. Interpretació magistral de catorze cantants a cappella. I és que Cor de Teatre ens fa veure que tot el nostre entorn està definit per un art sense el qual no s’entendria aquest misteri que anomenem ‘vida’. Ja es poden comprar les entrades anticipades per 19€ a través de www.auditoricornella.com o per telèfon a través del 93 474 02 02. En Allegro, tot és música i espectacle, una bona manera de encetar la nova temporada de L’Auditori que a més ens cita el 22 de febrer amb L’Orfe del Clan dels Zhao, amb un gran repartiment amb cares molt conegudes. El 15 de març serà el torn de Mario Gas i Vicky Peña en El largo viaje del día hacia la noche. El 18 d’abril ens visitarà la veu Disney en Espanya, Gisela y el libro màgico en el marc d’un cap de setmana del tot familiar on l’endemà, el dia 19, podrem gaudir amb Constelaciones, una producció d’Aracaladanza. També en abril, el dia 25, tindrem un concert de luxe on vibrarà la veu d’Amaia Montero. El 30 i el 31 de maig podrem veure la segona gran producció del grup Corenllà Teatre de L’Auditori que posaran en escena El retaule del flautista.

En Allegro tot és música i espectacle

La història situa a l’espectador en un univers ple de música. Ens despertem amb música, viatgem escoltant-la, comprem amb música de fons, esperem amb música, sentim música a tot arreu, amb auriculars, al cotxe, amb els telèfons, als bars, restaurants... Arribarà un moment que ens acomiadarem també amb música.

L’humor, el treball gestual i la música a cappella són el segell identificatiu de la proposta on totes les escenes estan pensades per a què estiguin a l’abast de comprensió de tots els públics, de qualsevol edat i nacionalitat.

Això fa Allegro, una eina per apropar la música clàssica al gran públic, de manera universal, presentant-se de forma atractiva per la seva energia i qualitat. 

Immortalitza la teva disfressa per al Carnestoltes 2015 en el nostre photocall
Procornellà i Gremibaix Fundació signen un conveni que promou la formació de soldadors en el nou Viver d’Empreses

L’acord permet la cessió d’una aula amb la maquinària adient per satisfer les necessitats formatives i certificar les diferents especialitats del sector

El Tinent d’Alcalde i Regidor Delegat de l`àrea d’Economia i Interior de l’Ajuntament de Cornellà, Sergio Fernández, en qualitat de conseller delegat de l’empresa de Promoció Social, Urbana i Econòmica (Procornellà), el gerent de Procornella, Ernest Marco i el President de Gremibaix Fundació, Juan Antonio Fernández, han signat aquest el conveni de col·laboració per a la cessió d’una aula ubicada en el nou Viver d’Empreses Procornellà que es destinarà a la formació de soldadors en totes les seves diferents especialitats. L’objectiu de l’acord és poder satisfer les necessitats de les persones que volen dedicar-se a aquest camp professional dins del gremi dels instal·ladors o certificar les especialitats que es contempla. A partir d’ara, Gremibaix Fundació comptarà amb un nou espai per a impartir aquesta formació en unes instal·lacions de darrera generació. Recordem que el Viver d’Empreses Procornellà va obrir les seves portes setembre passat. Un nou concepte de viver amb un disseny jove, dinàmic i funcional que té com a objectiu fomentar iniciatives empresarials entre els joves, oferint allotjament i assessorament en tot el procés de creació, creixement i consolidació de nous negocis. En una primera fase es va habilitar un total de vuit despatxos, una zona de coworking i una altra de Meeting registrant en l’actualitat una ocupació del 87% de la seva capacitat.

L’aula que entrarà en funcionament a partir del conveni signat avui és un espai habilitat de 160 metres quadrats de superfície amb tota la maquinària i materials adients per a la formació pràctica de soldadors i també una aula teòrica de 50 metres quadrats per donar recolzament a la formació pràctica i per poder realitzar els exàmens teòrics. La gestió de la formació anirà a càrrec del Gremibaix Fundació, en el marc de les activitats que duu a terme el Gremi d’Instal·ladors Baix Llobregat, associació de professionals d’electricitat, la fontaneria, el gas, la climatització i afins que engloba en l’actualitat un total de 725 empreses del sector. La nova acció formativa que es desenvoluparà al Viver d’Empreses Procornellà està adreçada a totes aquelles persones que vulguin formar-se en el camp de la soldadura o que vulguin acreditar-se com a tals. La formació serà de manera privada durant el temps en el qual es porti a terme el procés d’homologació de les aules per a oferir formació reglada pel Servei d’Ocupació de Catalunya en el marc del catàleg de Certificats de Professionalitat. El Gremi s’encarregarà de condicionar-la amb la maquinària necessària. Un cop homologat l’espai, també s’oferiran cursos subvencionats per diferents entitats per a persones en actiu o situació de desocupació.

El nou Viver d’Empreses amplia així la seva oferta d’ocupació i en especial, dels espais que reserva per a formació. En una segona fase de obres que s’han de desenvolupar al llarg de 2015 s’habilitaran 6 despatxos més, una altra zona de coworking i altres aules de formació tècnica professional de 100 i 150 metres quadrats respectivament. Tot emmarcat en el pla estratègic de l’Ajuntament de Cornellà per afavorir la inserció laboral dels joves.

Cornellà de Llobregat, 19 de gener de 2015

El jutge i advocat Baltasar Garzón, enceta el sisè Cornellà Creació Fòrum el proper 23 de gener

El nou cicle de conferències estrena emplaçament en el complex  de negocis World Trade Center Almeda Park

El divendres, 23 de gener, encetem la sisena edició del Cornellà Creació. I ho fem des de la maduresa i l’experiència que ens ha donat l’organització d’aquest fòrum econòmic i social des que va néixer en desembre de 2009. Arriba ara una nova programació, la del 2015, carregada de novetats. La primera ens ve de la mà dels seus ponents, noves cares que ens ajudaran a aprofundir en temàtiques de rigorosa actualitat. La segona, té a veure amb els escenaris on es desenvoluparan les nostres trobades. Mantenim L’Auditori de Cornellà però incorporem un dels punts neuràlgics en l’economia local, el World Trade Center Almeda Park. Quan al format dels actes, donem continuïtat a les dues tipologies ja establertes,  les conferències d’un sol ponent i els face to face, però enguany, incorporem la figura d’un presentador, que serà en cada acte una persona de pes procedent del món econòmic i social del nostre país. Perquè innovar és un dels nostres objectius però sense perdre de vista el nostre esperit inicial: fomentar la interrelació a través del debat i la reflexió.

Un calendari, amb sis dates ineludibles

Després de sis edicions, el Cornellà Creació manté el seu esperit dialogant reforçant-lo encara més convidant personalitats cabdals amb trajectòries d’interès. Organitzat per l’Ajuntament de Cornellà a través de PROCORNELLÀ, l’empresa municipal de Promoció Social, Urbana i Econòmica, s’impulsa un cop més aquesta iniciativa, un espai de trobada on el debat i la reflexió prenen la paraula. Aproximadament un miler d’empresaris ens ha donat a cada edició el seu recolzament participant com a assistents als diferents fòrums.

  • Baltasar Garzón, 23 de gener a les 13:30h i presentat per la consultora empresarial, Isabel Aguilera

Jutge i advocat, Garzón és l’encarregat d’encetar aquesta nova edició del CCF. Estrenarà el nou emplaçament al WTC Almeda Park, concretament a l’edifici 7. El nostre convidat ens parlarà sobre “La Jurisdicció Universal com a mecanisme de lluita contra la impunitat”

  • Face to face: Juan Corona, Director General de l’Institut d’Empresa Familiar i la periodista econòmica, Olga Grau – 6 de març 13:30h

El 6 de març serà el torn del primer face to face de la temporada que tindrà lloc a L’Auditori de Cornellà. Serà entre Juan Corona i la cap  d’Economia d’El Periódico de Catalunya, Olga Grau. Un acte que serà presentat per Lluís Bahamonde, adjunt a la Presidència de PIMEC. Corona es mou en l’àmbit docent i investigador i s’ha centrat en àrees com l’economia pública, la creació d’empreses i l’empresa familiar. Per la seva banda, Olga Grau atresora una àmplia experiència en periodisme econòmic.

  • 8 de maig a les 9h: Richard Wakefield, director creatiu de WR Storytelling. Presenta Enric Hernández, Director General d’El Periódico de Catalunya

El 8 de maig tornarem a L’Auditori per escoltar al creatiu Richard Wakefield qui també està al capdavant de Publicitarios Implicados, amb dues campanyes que han estat récord del món: “la ELA existe”, amb més famosos en una sola acció publicitària i “destroy Minaland”, amb més empresaris de publicitat en un mateix projecte. El nostre convidat és també professor a la Facultat de Comunicació i Relacions Internacionals Blanquerna i també destaca la seva faceta com a lletrista, assessor i productor musical.

  • 19 de juny a les 9h esmorzar amb Andreas ABT (Laboratoris Roche) i del directiu de l’Institut d’Investigació Biomèdica de Bellvitge, Manel Esteller

En el mes de juny tornarem al World Trade Center Almeda Park per assistir-hi al face to face entre el Director General de Laboratoris Roche INC. Espanya, Andreas ABT i Manel Esteller, tot un referent internacional en l’àmbit de l’epigenètica amb treballs que han marcat un punt i a part en la investigació dels tumors humans. Per la seva banda, Andreas ABT ha desenvolupat tota la seva carrera en el context de la indústria farmacèutica, amb un gran compromís a través de la seva presència i evolució en F. Hoffman-La Roche.

  • 2 d’octubre a les 9h face to face entre Valeria Dominguez i la  consultora, Inma Puig

Després del parèntesi estiuenc tornarem a L’Auditori amb un esmorzar-conferència. Un nou face to face de la mà de la directora eCommerce&Omni.-channel d’Adolfo Dominguez, Valeria Dominguez i la consultora empresarial, Inma Puig, professora d’ESADE i consellera emocional de grans empreses. Des de l’any 2011, Valeria és la directora del departament de eCommerce i omnicanalitat d’Adolfo Dominguez S.A., liderant l’estratègia digital de la marca i aconseguint un increment de la facturació del 1918%, xifra que multiplica per 20 els resultats anteriors.

  • 20 nov a les 13:30h: face to face entre la  consellera de Ciència i Innovació a la UE, Elisa Robles i la Directora General d’ESADE, Eugenia Bieto

El punt i final de la sisena edició de CCF arribarà el 20 de novembre de nou al WTC Almeda Park. Serà un esmorzar-conferència que protagonitzaran l’experta en Tecnologies de la Telecomunicació, Elisa Robles i la professora titular del Departament de Direcció General i Estratègia d’ESADE, Eugenia Bieto.

Una trentena d’empreses renoven la seva fidelitat al CCF 2015

Un nou any comptem amb el recolzament de gairebé una trentena d’empreses amb Aigües de Barcelona al capdavant com a patrocinador principal i amb CaixaBank, Siemens, Oryzon i WTC Almeda Parc com a copatrocinadors.

L’any 2015 també ens ha aportat la col·laboració de noves empreses com el Grup Ferrero, Dawn Fincas o Via Empresa i Cadena Ser Catalunya. El Periódico de Catalunya i Catalunya Empresarial continuen també donant-nos el seu suport, com en anteriors edicions.

Altres firmes col·laboradores fidels una nova edició són Novotel o Cofidis. També renoven el seu recolzament institucions com Pimec, ACCID, Fundació per a l’Atenció de Persones Dependents, Fundació El Llindar, Diputació de Barcelona o Innobaix.

I com a empreses vinculades amb Cornellà comptem amb Ediciones Gráficas Rey, Grafiks, Clara Núñez, Citilab, Consorci per a la promoció i dinamització del Comerç a Cornellà, Parc Esportiu Llobregat o Einsmer.

 

 

Anterior
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
Següent