PROCORNELLA: Ajuntament de Cornellà de Llobregat

Noticies
El PELL bufa les espelmes del seu X aniversari amb una atractiva programació
L’Auditori de Cornellà acull l’espectacle BCN City Ballet, resultat del Certamen Internacional de Dansa de Barcelona

Los bailarines ganadores ofrecen este espectáculo el 17 de octubre con la colaboración de coreógrafos del panorama nacional e internacional

El Auditorio de Cornellà es uno de los pocos escenarios catalanes donde se podrá ver el espectáculo resultante del Certamen Internacional de Danza Ciudad de Barcelona. Sus componentes son los bailarines escogidos por el jurado y que han recibido el premio especial que se otorga en el marco del certamen, el BCN City Ballet. Los ganadores han trabajado durante tres meses en la concepción de este espectáculo con la colaboración de grandes maestros coreógrafos del panorama nacional e internacional como Beatriz Torres, Yadira Olavarría, Ramon Oller o Fidel Buika, entre otros. Después de su estreno durante las Fiestas de la Mercè de la ciudad condal, empieza la gira y tendremos la ocasión de disfrutar de esta cita el 17 de octubre a las 21h, en el marco de la programación de otoño del Auditorio de Cornellà. Las entradas anticipadas ya están a la venta por 15€ con una oferta especial de 2x1 si se compran antes del día del espectáculo directamente llamando al 93 474 02 02 (ext 1307). En taquilla el mismo día la entrada tiene un precio de 22€.

BCN City Ballet es toda una experiencia para disfrutar del arte de bailarines con una inmensa proyección artística. El Certamen Ciudad de Barcelona se creó en 2009 con el fin de ayudar a los jóvenes bailarines en su proyección profesional, con becas y residencias en las mejores escuelas y compañías del mundo. En esta edición se ha dado un paso hacia adelante, creando el premio especial “La Gira de Danza” en la cual participan, el grupo seleccionado de finalistas del Certamen. El resultado, el espectáculo que ofrece el próximo sábado, 17 de octubre, el Auditorio de Cornellà, un espectáculo que utiliza el lenguaje de todas las disciplinas: danza contemporánea, clásica y española. Un proyecto único, de formación y de intercambio cultural con un resultado profesional y de calidad.

PRÓXIMOS ESPECTÁCULOS L’AUDITORI DE CORNELLÀ

Fin de semana de Buen Teatro Amateur:

 ‘Paraules encadenades’ - 23 octubre,  ‘El nom’- 24 octubre y ‘Ningú no és perfecte’ – 25 octubre

Abono para los tres espectáculos de Bon Teatre Amateur: 25€

Precio entrada anticipada de un solo espectáculo: 12€

Precio entrada taquilla de un solo espectáculo: 19€

Precio para grupos (a partir de diez personas) para un solo espectáculo: 10€

 

Simfonova – Només per a uns quants? Con Marcel Gorgori – 8 noviembre a les 19h

Precio entrada anticipada: 20€

Precio entrada en taquilla el día del espectáculo: 27€

Precio para grupos (a partir de diez personas): 18€

Abono ‘airada musical’, Simfonova+The Funamviolistas+Chambao: 40€

 

The Funamviolistas – 22 noviembre a les 19h

Precio entrada anticipada: 15€

Precio entrada en taquilla el día del espectáculo: 22€

Precio para grupos (a partir de diez personas): 13€

Abono ‘airada musical’, Simfonova+The Funamviolistas+Chambao: 40€

 

Chambao – 28 novembre a les 21h

Precio entrada anticipada: 22€

Precio entrada en taquilla el día del espectáculo: 29€

Precio para grupos (a partir de diez personas): 20€

Abono ‘airada musical’, Simfonova+The Funamviolistas+Chambao: 40€

 

‘Fer riure és un art’ con Joan Pera – 13 de diciembre a las 19h

Precio entrada anticipada: 18€

Precio entrada en taquilla el día del espectáculo: 20€

Precio para grupos (a partir de diez personas): 16€

 

ABONO ESPECIAL PARA TODOS LOS ESPECTÁCULOS: 92€

Valeria Domínguez, directiva de la marca de moda Adolfo Domínguez i la consultora empresarial, Inma Puig, properes convidades del CCF

Divendres, 2 d’octubre a les 9h. L’Auditori de Cornellà

Dues dones amb molt a dir, amb posició estratègica en primera línia del món dels negocis. D’una banda, Valeria Domínguez, directora de eBussines&Omni-channel i membre del Comitè de Direcció d’Adolfo Domínguez. D’altra, Inma Puig, especialista en psicologia aplicada a l’empresa i experta en consultoria emocional, dinàmica de grups i en empreses familiars. Un face to face de luxe presentat per Jesús Silva, d’UBS.

Valeria Domínguez ha liderat l’estratègia digital de la marca de moda Adolfo Domínguez multiplicant per 20 el resultat de la seva facturació. En un temps rècord ha aconseguit que adolfodominguez.com es posicioni entre les marques online més buscades. Representa la combinació perfecta entre els valors tradicionals de l’empresa familiar i una formació vinculada a la innovació i a les noves tecnologies.

Inma Puig és professora de l’escola de negocis ESADE. Consultora emocional de diferents empreses també treballa com a psicòloga de clubs esportius de primer nivell, avalada per la seva experiència en dinàmica de grups i anàlisi del comportament, així com en la creació, formació i desenvolupament d’equips d’alt rendiment.

Una nova trobada en el marc de la sisena edició del Cornellà Creació Fòrum, una oportunitat per conèixer vivències empresarials d’èxit, analitzar-les i generar iniciatives que puguin ser tot un referent pels empresaris de Cornellà i del seu entorn. 

Jornada d’Emprenedoria “Crea i creix amb nosaltres” el proper 29 de setembre al Viver d’Empreses Procornellà

La jornada coincideix amb el primer aniversari del Viver i amb la fi de la segona fase de les obres, equipant-lo amb 14 despatxos, 16 places de coworking, 5 aules i zona de meeting

El Viver d’Empreses Procornellà organitza el proper 29 de setembre una Jornada d’Emprenedoria commemorant així el seu primer aniversari. Es tracta d’una jornada de portes obertes que pretén donar a conèixer els nous espais resultats de la segona fase de remodelació de l’equipament alhora que també s’ha programat durant tot el dia una sèrie de seminaris formatius gratuïts. Tanmateix, l’equip de tècnics del viver oferirà assessorament sense cita prèvia a emprenedors tractant temàtiques d’interès com màrqueting, finances i aspectes legals, entre d’altres temes. El Viver va obrir les seves portes tot just fa un any, un edifici polivalent ubicat al barri del Pedró creat amb la finalitat de fomentar iniciatives empresarials, oferint allotjament i assessorament en tot el procés de creació, creixement i consolidació de nous negocis. En poc temps es va assolir una ocupació del 75% dels despatxos oferts, acollint sis noves empreses, més la cessió a Gremibaix Fundació d’una aula dedicada a la formació de soldadors equipada amb maquinària de darrera generació. La segona tanda d’obres han dotat l’equipament d’un total de 14 despatxos, 16 places de “coworking”, cinc aules formatives i d’una nova zona de “meeting”.

Sota el lema “Crea i creix amb nosaltres” el Viver d’Empreses Procornellà ha confeccionat un programa força atractiu adreçat sobretot a nous emprenedors. De 10h del matí a les 18h un equip de tècnics oferirà assessoraments especialitzats en temàtiques diverses com màrqueting, aspectes legals, etc. Entre 10h i 12h tindrà lloc la sessió Introducció a l’Emprenedoria i a les 12,30h serà el torn de Marc Torrente que parlarà sobre el programa de transmissió d’empreses Reempresa. La sessió del matí acabarà amb un networking obert als visitants per fomentar els contactes entre els emprenedors i empresaris participants.

A les 16h tindrà lloc la sessió “Què és el Crowdfunding?” a càrrec de Valentí Acconcia. Seguirà la ponència “Ments d’oportunitat” de la mà de la consultora Clara Núñez amb l’objectiu d’ensenyar a detectar noves oportunitats en l’entorn. Per últim, el tècnic Jordi Martínez serà l’encarregat de posar el punt i final a les 18:30h amb la conferència “L’ABC de les finances”.

Tota una jornada dedicada a conèixer l’activitat del Viver d’Empreses Procornellà i amb visita als nous espais, un equipament concebut amb una filosofia idònia per a joves emprenedors, basada en el concepte ‘consum col·laboratiu’ i dotat amb un servei íntegre de telecomunicacions amb fibra òptica, control d’accés intel·ligent i amb serveis compartits, tot en un ambient de treball còmode, distés i que fomenta la interacció entre els emprenedors.

La posada en marxa del nou Viver s’emmarca dins el pla estratègic de l’Ajuntament de Cornellà per afavorir la inserció laboral dels joves a la ciutat. Les tarifes són assequibles amb preus bonificats especials per a cornellanencs menors de 35 anys que apostin per l’autoocupació com a futur laboral. D’altra banda, també hi tenen cabuda iniciatives empresarials promogudes per emprenedors de qualsevol edat. El Viver és complementari al Centre d’Empreses Procornellà que funciona des de 1989 i que en l’actualitat acull més d’un centenar d’empreses. El CitiLab completa l’oferta municipal acollint la domiciliació d’empreses especialitzades en el sector tecnològic. 

A la venda les entrades de la nova temporada de L’Auditori que ens porta un cap de setmana de Bon Teatre Amateur, airada musical i dansa de primer nivell

BCN City Ballet, Teatre Amateur, Simfonova, The Funamviolistas, Chambao i Joan Pera conformen la programació de tardor a Cornellà

Ja estan a la venda les entrades dels espectacles que ens presenta la nova programació de tardor a L’Auditori de Cornellà. La temporada s’estrena el 17 d’octubre amb BCN City Ballet, una cita amb la dansa de la mà de ballarins seleccionats entre els finalistes del certamen Ciutat de Barcelona. Tres espectacles més programats per al mes d’octubre donen forma al cap de setmana dedicat al Bon Teatre Amateur a L’Auditori de Cornellà: ‘Paraules encadenades’, el dia 23; ‘El nom’, dissabte 24; i ‘Ningú no és perfecte’, per a la tarda del 25 d’octubre. La nova cartellera continuarà amb la òpera i simfònica amb Marcel Gorgori i l’espectacle Simfonova el proper 8 de novembre. El 22 del mateix mes serè el torn de The Funamviolistas dirigits per Rafael Ruiz i el 28 de novembre el teló de L’Auditori s’aixecarà per rebre la visita de Chambao. I per celebrar els 50 anys de carrera del mític Joan Pera, presentem ‘Fer riure és un art’ el 13 de desembre. Les entrades ja estan a la venda a www.auditoricornella.com amb la possibilitat d’adquirir dos tipus d’abonaments especials: l’abonament del cap de setmana Bon Teatre Amateur que inclou l’accés a les tres obres programades és de 25€. L’abonament per als espectacles de l’airada musical (Simfonova+The Funamviolistas+Chambao) és de 40€. El tercer tipus d’abonament dóna accés a tota la programació amb un preu total de 92€.

BCN City Ballet, 17 d’octubre a les 21h

Experiència única per gaudir amb l’intens nivell del grup de ballarins seleccionats entre els finalistes del certament Barcelona City Ballet Project. Cultures i llocs d’origen diferents que es combinen amb el talent de cadascun d’ells i el treball intents amb coreògrafs i mestres catalans i que donen com a resultat la Gira de Dansa. La iniciativa pretén fer arribar la dansa a tots els públics.

Preu entrada anticipada: 15€

Preu entrada en taquilla el dia de l’espectacle: 22€

Preu per a grups (a patir de deu persones): 13€

 

Cap de setmana de Bon Teatre Amateur 23, 24 i 25 octubre: ‘Paraules encadenades’, ‘El nom’ i ‘Ningú no és perfecte’

L’Auditori acull del 23 al 25 d’octubre Bon Teatre Amateur, una oportunitat per a veure i gaudir noves promeses del panorama teatral català. La primera obra serà ‘Paraules encadenades’, el dia 23 a les 21:30h, de la Cia Corenllà Teatre amb la col·laboració de Unwhu Producciones. Dissabte 24 a les 21:30h serà el torn d’’El nom’, dirigida per Angèlica Quingles guanyadora del novè concurs de Teatre Amateur Ciutat de Cornellà. I el diumenge a les 19h, tancarà el cicle ‘Ningú no és perfecte’, basada en la pel·lícula ‘Con faldas y a la loco’ de la mà de Corenllà Teatre, una divertida història plena d’equívocs en la qual, ningú sembla el que és.

Abonament per als tres espectacles de Bon Teatre Amateur: 25€

Preu entrada anticipada d’un sol espectacle: 12€

Preu entrada en taquilla d’un sol espectacle: 19€

Preu per a grups (a patir de deu persones) per a un sol espectacle: 10€

 

Simfonova – Només per a uns quants? Amb Marcel Gorgori – 8 novembre a les 19h

L’òpera i la simfònica prendrà el relleu en el mes de novembre. Simfonova és una iniciativa de recent creació impulsada pel periodista i comunicador Marcel Gorgori. El resultat és la creació d’espectacles d’òpera i música simfònica d’alta qualitat, però integrant procediments comunicatius innovadors i, encara inèdits en el nostre país. El concert ‘Només per a uns quants?’ respon a la pregunta mostrant que no és cert que l’òpera sigui només per a un segment de persones sinó que forma part de la vida quotidiana.

Preu entrada anticipada: 20€

Preu entrada en taquilla el dia de l’espectacle: 27€

Preu per a grups (a patir de deu persones): 18€

Abonament ‘airada musical’, Simfonova+The Funamviolistas+Chambao: 40€

 

The Funamviolistas – 22 novembre a les 19h

Ana Hernández al violí, Mayte Olmedilla amb la viola i Lila Horovitz al contrabaix, donen vida a The Funanviolistas. Amistat, superació i quotidianitat, valors que transmet la història de tres dones a través d’una insòlita  i excepcional combinació de música, dansa, cant, humor i teatre, sense necessitat de l’ús de la paraula. The Funamviolistas guardonats amb el premi Max, Premio Feria Castilla y León y Premi Talent Madrid

Preu entrada anticipada: 15€

Preu entrada en taquilla el dia de l’espectacle: 22€

Preu per a grups (a patir de deu persones): 13€

Abonament ‘airada musical’, Simfonova+The Funamviolistas+Chambao: 40€

 

Chambao – 28 novembre a les 21h

Chambao ens presenta el seu darrer àlbum “10 años Around the world” i ens submergeix en l’electrònica i la world music global de luxe. En aquest treball, Chambao repassa i renova el seu repertori més emblemàtic amb col·laboracions d’artistes de primer nivell per commemorar el seu desè aniversari.

Preu entrada anticipada: 22€

Preu entrada en taquilla el dia de l’espectacle: 29€

Preu per a grups (a patir de deu persones): 20€

Abonament ‘airada musical’, Simfonova+The Funamviolistas+Chambao: 40€

 

‘Fer riure és un art’ amb Joan Pera – 13 de desembre a les 19h

‘Fer riure és un art’ celebra els 50 anys de professió de Joan Pera. És una masterclass sobre l’art de fer riure i intenta donar resposta a les preguntes que tot comediant es fa quan s’enfronta sol davant del seu públic: com ens fa riure en Joan Pera? És ell qui ens fa riure o els seus personatges? Són les situacions creades o són les seves experiències? Amb la seva comicitat habitual i dirigit per Martí Torras, revelarà alguns dels seus trucs i desmuntarà algunes de les tesis escrites sobre l’humor.

Preu entrada anticipada: 18€

Preu entrada en taquilla el dia de l’espectacle: 20€

Preu per a grups (a patir de deu persones): 16€

 

Més informació sobre la venda anticipada d’entrades

  • Per telèfon: 93-474 02 02 (de dilluns a divendres, de 9 a 14 hores)
  • Recepció de L'Auditori (c/Albert Einstein 51, de dilluns a divendres de 9 a 14 hores)
  • On-line: www.auditoricornella.com

 

Cornellà de Llobregat, juny 2015

Anterior
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
Següent