PROCORNELLA: Ajuntament de Cornellà de Llobregat

Noticies
Jornada d’Emprenedoria “Crea i creix amb nosaltres” el proper 29 de setembre al Viver d’Empreses Procornellà

La jornada coincideix amb el primer aniversari del Viver i amb la fi de la segona fase de les obres, equipant-lo amb 14 despatxos, 16 places de coworking, 5 aules i zona de meeting

El Viver d’Empreses Procornellà organitza el proper 29 de setembre una Jornada d’Emprenedoria commemorant així el seu primer aniversari. Es tracta d’una jornada de portes obertes que pretén donar a conèixer els nous espais resultats de la segona fase de remodelació de l’equipament alhora que també s’ha programat durant tot el dia una sèrie de seminaris formatius gratuïts. Tanmateix, l’equip de tècnics del viver oferirà assessorament sense cita prèvia a emprenedors tractant temàtiques d’interès com màrqueting, finances i aspectes legals, entre d’altres temes. El Viver va obrir les seves portes tot just fa un any, un edifici polivalent ubicat al barri del Pedró creat amb la finalitat de fomentar iniciatives empresarials, oferint allotjament i assessorament en tot el procés de creació, creixement i consolidació de nous negocis. En poc temps es va assolir una ocupació del 75% dels despatxos oferts, acollint sis noves empreses, més la cessió a Gremibaix Fundació d’una aula dedicada a la formació de soldadors equipada amb maquinària de darrera generació. La segona tanda d’obres han dotat l’equipament d’un total de 14 despatxos, 16 places de “coworking”, cinc aules formatives i d’una nova zona de “meeting”.

Sota el lema “Crea i creix amb nosaltres” el Viver d’Empreses Procornellà ha confeccionat un programa força atractiu adreçat sobretot a nous emprenedors. De 10h del matí a les 18h un equip de tècnics oferirà assessoraments especialitzats en temàtiques diverses com màrqueting, aspectes legals, etc. Entre 10h i 12h tindrà lloc la sessió Introducció a l’Emprenedoria i a les 12,30h serà el torn de Marc Torrente que parlarà sobre el programa de transmissió d’empreses Reempresa. La sessió del matí acabarà amb un networking obert als visitants per fomentar els contactes entre els emprenedors i empresaris participants.

A les 16h tindrà lloc la sessió “Què és el Crowdfunding?” a càrrec de Valentí Acconcia. Seguirà la ponència “Ments d’oportunitat” de la mà de la consultora Clara Núñez amb l’objectiu d’ensenyar a detectar noves oportunitats en l’entorn. Per últim, el tècnic Jordi Martínez serà l’encarregat de posar el punt i final a les 18:30h amb la conferència “L’ABC de les finances”.

Tota una jornada dedicada a conèixer l’activitat del Viver d’Empreses Procornellà i amb visita als nous espais, un equipament concebut amb una filosofia idònia per a joves emprenedors, basada en el concepte ‘consum col·laboratiu’ i dotat amb un servei íntegre de telecomunicacions amb fibra òptica, control d’accés intel·ligent i amb serveis compartits, tot en un ambient de treball còmode, distés i que fomenta la interacció entre els emprenedors.

La posada en marxa del nou Viver s’emmarca dins el pla estratègic de l’Ajuntament de Cornellà per afavorir la inserció laboral dels joves a la ciutat. Les tarifes són assequibles amb preus bonificats especials per a cornellanencs menors de 35 anys que apostin per l’autoocupació com a futur laboral. D’altra banda, també hi tenen cabuda iniciatives empresarials promogudes per emprenedors de qualsevol edat. El Viver és complementari al Centre d’Empreses Procornellà que funciona des de 1989 i que en l’actualitat acull més d’un centenar d’empreses. El CitiLab completa l’oferta municipal acollint la domiciliació d’empreses especialitzades en el sector tecnològic. 

A la venda les entrades de la nova temporada de L’Auditori que ens porta un cap de setmana de Bon Teatre Amateur, airada musical i dansa de primer nivell

BCN City Ballet, Teatre Amateur, Simfonova, The Funamviolistas, Chambao i Joan Pera conformen la programació de tardor a Cornellà

Ja estan a la venda les entrades dels espectacles que ens presenta la nova programació de tardor a L’Auditori de Cornellà. La temporada s’estrena el 17 d’octubre amb BCN City Ballet, una cita amb la dansa de la mà de ballarins seleccionats entre els finalistes del certamen Ciutat de Barcelona. Tres espectacles més programats per al mes d’octubre donen forma al cap de setmana dedicat al Bon Teatre Amateur a L’Auditori de Cornellà: ‘Paraules encadenades’, el dia 23; ‘El nom’, dissabte 24; i ‘Ningú no és perfecte’, per a la tarda del 25 d’octubre. La nova cartellera continuarà amb la òpera i simfònica amb Marcel Gorgori i l’espectacle Simfonova el proper 8 de novembre. El 22 del mateix mes serè el torn de The Funamviolistas dirigits per Rafael Ruiz i el 28 de novembre el teló de L’Auditori s’aixecarà per rebre la visita de Chambao. I per celebrar els 50 anys de carrera del mític Joan Pera, presentem ‘Fer riure és un art’ el 13 de desembre. Les entrades ja estan a la venda a www.auditoricornella.com amb la possibilitat d’adquirir dos tipus d’abonaments especials: l’abonament del cap de setmana Bon Teatre Amateur que inclou l’accés a les tres obres programades és de 25€. L’abonament per als espectacles de l’airada musical (Simfonova+The Funamviolistas+Chambao) és de 40€. El tercer tipus d’abonament dóna accés a tota la programació amb un preu total de 92€.

BCN City Ballet, 17 d’octubre a les 21h

Experiència única per gaudir amb l’intens nivell del grup de ballarins seleccionats entre els finalistes del certament Barcelona City Ballet Project. Cultures i llocs d’origen diferents que es combinen amb el talent de cadascun d’ells i el treball intents amb coreògrafs i mestres catalans i que donen com a resultat la Gira de Dansa. La iniciativa pretén fer arribar la dansa a tots els públics.

Preu entrada anticipada: 15€

Preu entrada en taquilla el dia de l’espectacle: 22€

Preu per a grups (a patir de deu persones): 13€

 

Cap de setmana de Bon Teatre Amateur 23, 24 i 25 octubre: ‘Paraules encadenades’, ‘El nom’ i ‘Ningú no és perfecte’

L’Auditori acull del 23 al 25 d’octubre Bon Teatre Amateur, una oportunitat per a veure i gaudir noves promeses del panorama teatral català. La primera obra serà ‘Paraules encadenades’, el dia 23 a les 21:30h, de la Cia Corenllà Teatre amb la col·laboració de Unwhu Producciones. Dissabte 24 a les 21:30h serà el torn d’’El nom’, dirigida per Angèlica Quingles guanyadora del novè concurs de Teatre Amateur Ciutat de Cornellà. I el diumenge a les 19h, tancarà el cicle ‘Ningú no és perfecte’, basada en la pel·lícula ‘Con faldas y a la loco’ de la mà de Corenllà Teatre, una divertida història plena d’equívocs en la qual, ningú sembla el que és.

Abonament per als tres espectacles de Bon Teatre Amateur: 25€

Preu entrada anticipada d’un sol espectacle: 12€

Preu entrada en taquilla d’un sol espectacle: 19€

Preu per a grups (a patir de deu persones) per a un sol espectacle: 10€

 

Simfonova – Només per a uns quants? Amb Marcel Gorgori – 8 novembre a les 19h

L’òpera i la simfònica prendrà el relleu en el mes de novembre. Simfonova és una iniciativa de recent creació impulsada pel periodista i comunicador Marcel Gorgori. El resultat és la creació d’espectacles d’òpera i música simfònica d’alta qualitat, però integrant procediments comunicatius innovadors i, encara inèdits en el nostre país. El concert ‘Només per a uns quants?’ respon a la pregunta mostrant que no és cert que l’òpera sigui només per a un segment de persones sinó que forma part de la vida quotidiana.

Preu entrada anticipada: 20€

Preu entrada en taquilla el dia de l’espectacle: 27€

Preu per a grups (a patir de deu persones): 18€

Abonament ‘airada musical’, Simfonova+The Funamviolistas+Chambao: 40€

 

The Funamviolistas – 22 novembre a les 19h

Ana Hernández al violí, Mayte Olmedilla amb la viola i Lila Horovitz al contrabaix, donen vida a The Funanviolistas. Amistat, superació i quotidianitat, valors que transmet la història de tres dones a través d’una insòlita  i excepcional combinació de música, dansa, cant, humor i teatre, sense necessitat de l’ús de la paraula. The Funamviolistas guardonats amb el premi Max, Premio Feria Castilla y León y Premi Talent Madrid

Preu entrada anticipada: 15€

Preu entrada en taquilla el dia de l’espectacle: 22€

Preu per a grups (a patir de deu persones): 13€

Abonament ‘airada musical’, Simfonova+The Funamviolistas+Chambao: 40€

 

Chambao – 28 novembre a les 21h

Chambao ens presenta el seu darrer àlbum “10 años Around the world” i ens submergeix en l’electrònica i la world music global de luxe. En aquest treball, Chambao repassa i renova el seu repertori més emblemàtic amb col·laboracions d’artistes de primer nivell per commemorar el seu desè aniversari.

Preu entrada anticipada: 22€

Preu entrada en taquilla el dia de l’espectacle: 29€

Preu per a grups (a patir de deu persones): 20€

Abonament ‘airada musical’, Simfonova+The Funamviolistas+Chambao: 40€

 

‘Fer riure és un art’ amb Joan Pera – 13 de desembre a les 19h

‘Fer riure és un art’ celebra els 50 anys de professió de Joan Pera. És una masterclass sobre l’art de fer riure i intenta donar resposta a les preguntes que tot comediant es fa quan s’enfronta sol davant del seu públic: com ens fa riure en Joan Pera? És ell qui ens fa riure o els seus personatges? Són les situacions creades o són les seves experiències? Amb la seva comicitat habitual i dirigit per Martí Torras, revelarà alguns dels seus trucs i desmuntarà algunes de les tesis escrites sobre l’humor.

Preu entrada anticipada: 18€

Preu entrada en taquilla el dia de l’espectacle: 20€

Preu per a grups (a patir de deu persones): 16€

 

Més informació sobre la venda anticipada d’entrades

  • Per telèfon: 93-474 02 02 (de dilluns a divendres, de 9 a 14 hores)
  • Recepció de L'Auditori (c/Albert Einstein 51, de dilluns a divendres de 9 a 14 hores)
  • On-line: www.auditoricornella.com

 

Cornellà de Llobregat, juny 2015

Puntuació definitiva de la convocatòria per a la cobertura temporal del lloc de recepció en horari de tarda en el Centre d'Empreses Procornellà
Puntuació de la prova realitzada els dies 16 i 17 de juny per al lloc de treball de recepcionista en horari de tarda al Centre d’Empreses Procornellà
El trinomi investigació+indústria+administració, face to face entre Federico Plaza i Manel Esteller

El responsable de l’àrea de Government Affairs a Roche Farma Espanya, Federico Plaza, i el director del programa d’epigenètica de l’IDIBELL, Manel Esteller, propers protagonistes del Cornellà Creació Fòrum

 

Divendres, 19 de juny a les 9h. WTC Almeda Park (edifici 7)

La investigació vista com a una inversió a llarg termini, evitar la fuita de talent o la difícil equació entre investigació+indústria+administració són algunes de les qüestions que es debatran. Com a protagonistes dos noms cabdals. D’una banda, Federico Plaza, vicepresident executiu de l’Institut Roche i responsable de l’àrea de Government Affairs a Roche Farma Espanya. La seva trajectòria el converteixen en peça clau en aquest debat, tant per la seva experiència en l’àmbit del sector farmacèutic, com pels anys en els quals va exercir com a director general de Farmàcia i Productes Sanitaris en el Ministeri de Sanitat i Consum. Inicialment tenien programada l’assistència d’Andreas ABT que deixa el càrrec de Director General de Laboratoris Roche INC.Espanya el proper 30 de juny.

 

D’altra banda, comptem amb la presència de Manel Esteller, aquests dies en el punt de mira mediàtic per la recent publicació d’una investigació del programa d’epigenètica de l’Institut d’Investigacions Biomèdiques de Bellvitge que ha permès detectar el mecanisme d’inici de la metàstasi del càncer. Autor de més de 200 articles científics ha rebut nombrosos guardons per la seva trajectòria. La darrera menció, la Medalla Doctor Josep Trueta al Mèrit Sanitari que la Generalitat de Catalunya li ha atorgat el passat mes d’abril.

 

Una nova trobada en el marc de la sisena edició del Cornellà Creació Fòrum, una oportunitat per conèixer vivències empresarials d’èxit, analitzar-les i generar iniciatives que puguin ser tot un referent pels empresaris de Cornellà i del seu entorn. 

Anterior
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
Següent