PROCORNELLA: Ajuntament de Cornellà de Llobregat

Noticies
Darreres localitats a la venda pel concert de Chambao que commemora el seu desè aniversari aquest dissabte a Cornellà

Aquest dissabte, 28 de novembre a les 21h, Chambao es submergeix en l’electrònica i la world music global més emblemàtica per commemorar el seu desè aniversari a L’Auditori de Cornellà. El grup ens presentarà el seu darrer treball, “10 AÑOS AROUND THE WORLD”, que fa un recorregut per la seva història musical però renovant el repertori i donant com a resultat peces de primer nivell que han comptat amb les col·laboracions d’artistes que han volgut recolzar a Chambao en aquest desè aniversari.  Els espectadors podran gaudir d’aquesta vetllada en la qual es delectaran amb un projecte d’enorme envergadura artística. Encara queden localitats a la venda que es poden adquirir de forma anticipada per 22€ trucant al 93 474 02 02 o bé mitjançant www.auditoricornella.com.

 

Ja ha passat una dècada des que Chambao va irrompre en el panorama musical amb l’estil que es va anomenar en aquell moment com ‘flamenc chill’. Amb el pas del temps, el grup ha elaborat una música única, diferent que ha marcat tendències en l’escena espanyola aconseguint el reconeixement nacional i també a escala internacional.

La  nova Sala2.cat ens convida a veure aquest dijous l’obra de teatre ‘Y tú, ...¿quién eres?” amb Carme Alcoy, Ricard Salom i Auri Nsue

De forma paral·lela es programa pel proper 26 de novembre a les 21h l’obra de teatre “Y tú... ¿quién eres?” de la Cia. Moreneta Teatre i amb la participació de Carme Alcoy, Ricard Salom i Auri Nsue. Una obra que narra la història d’una dona internada per amnèsia i que fa un recorregut per la seva vida a la recerca d’alguna cosa valuosa que va perdre en el passat.

La Sala2.cat es va estrenar el passat 12 de novembre amb el concert d’IZAH i amb un ple absolut. L’objectiu de L’Auditori és posar a l’abast dels nostres espectadors una programació paral·lela amb cites variades de petit format en la Sala2.cat amb capacitat per a 133 espectadors. El preu de l’entrada també és reduït, 10€ si s’adquireixen de forma anticipada, 12€ en taquilla el dia de l’espectacle i a 8€ per a grups de més de 10 persones. L’entrada dóna dret a una consumició a La Fragua ubicada al carrer Vistalegre, núm. 40 de Cornellà, un espai multidisciplinar que potencia la creació, la exhibició i qualsevol expressió artística, és més que un lloc on prendre una copa, per què està concebuda com a fàbrica d’artistes amb un arrelat posicionament en el circuit cultural d’oci nocturn de la ciutat.

 

El face to face : Elisa Robles, consellera coordinadora de Ciència i Innovació en la Representació Permanent d’Espanya a la UE i Eugenia Bieto, directora General d’ESADE

Elisa Robles: “La innovació és essencial per a la competitivitat empresarial”

Eugenia Bieto: “Els sistemes educatius haurien de potenciar la creativitat, l’emprenedoria  i la innovació

Cadascuna des de la seva faceta professional ens traslladen la importància del trinomi I+D+i (Investigació, Desenvolupament i Innovació).  Elisa Robles ens aporta la seva visió sobre com la innovació és essencial per a la competitivitat d’una empresa i, des de la seva experiència governamental recorda que les empreses no estan soles en aquest camí ja que existeixen línies de recolzament a la I+D+i a través de programes locals, regionals, nacionals i europeus.  D’altra banda, Eugenia Bieto aposta per la innovació aplicable al marc universitari. Cal una transformació real del món educatiu per poder formar els perfils que realment demanen les empreses.

La conferència d’avui posa de manifest, un cop més, que la I+D+i situa a un país a l’avantguarda del coneixement. Calen aplicar avanços tecnològics en el teixit empresarial però també es considera prioritària la millora de la capacitat educativa i formativa, incrementant la cultura tecnològica i científica en la societat civil. En aquest camí, s’ha d’incidir en la formació universitària adreçada a la innovació.

Per la seva banda, Robles recorda que les empreses tenen a la seva disposició instruments i eines que poden ajudar-les a desenvolupar les estratègies d’innovació, especialment les de caràcter tecnològic. Existeixen línies de suport públiques a la I+D+i disponible en tots els àmbits administratius, afirma i dóna com a exemples el Programa Marc d’I+D de la Unió Europea / Horitzó 2020 o, fins i tot, instruments de finançament no bancari.

Eugenia Bieto per la seva banda insisteix en la importància d’emprendre nous projectes empresarials però també d'emprendre dins l’àmbit formatiu. En aquest sentit, recalca la importància d’una formació universitària enfocada a la innovació ja que els empresaris cada cop demanen més treballadors amb qualitats emprenedores i innovadores. Cal tenir en compte el perfil que volen les empreses avui dia, joves amb capacitat per entendre el món, globals, creatius, amb capacitat per treballar en grup, amb valors. Així, la directora General d’ESADE recalca que els sistemes educatius haurien de desenvolupar la creativitat, les competències emprenedores i la innovació en tots els àmbits de l’educació.

L’Auditori de Cornellà estrena la Sala2.cat el proper 12 de novembre amb espectacles de qualitat en petit format

Amb la nova proposta es multiplica la programació que oferta l’equipament alhora que es converteix en reclam per a les nits dels dijous a preus reduïts

El proper 12 de novembre iniciem una nova aventura. Inaugurem un nou espai cultural on el teatre, la màgia, la música i, fins i tot, el circ prenen el relleu. Aixequem el teló de la Sala2.cat de L’Auditori de Cornellà dissenyada per acollir espectacles de qualitat, en petit format i amb preus, també reduïts. De forma paral·lela a la seva programació habitual, la nova Sala2.cat neix amb la voluntat de donar resposta a un públic molt més jove a la recerca d’espectacles de diversa índole que els ompli les nits dels dijous, en principi alternant un parell de dijous al mes. Així, amb la combinació de cultura i oci per a les nits dels dijous, sorgeix aquesta nova programació amb l’actuació de Izah el proper 12 de novembre a les 21h, la diva del Neo Soul. La programació de tardor de la Sala2.cat continuarà el 26 de novembre amb l’obra teatral “Y tú,...¿quién eres?” i amb Clown i humor de la mà d’“El Mêtre” el 10 de desembre.

L’Auditori de Cornellà doblarà així el nombre d’espectacles programats: d’una banda, les programacions de tardor i primavera dins la proposta “Teatre L’Auditori” concebuda per atreure a la ciutat grans produccions a preus assequibles i, d’una altra banda, el nou cicle cultural en petit format en la Sala2.cat amb capacitat per a 133 espectadors. Els preus dels espectacles també és reduït, 10€ si s’adquireixen de forma anticipada, 12€ en taquilla el dia de l’espectacle i a 8€ per a grups de més de 10 persones. L’entrada dóna dret a una consumició a La Fragua ubicada al carrer Vistalegre, núm. 40 de Cornellà, un espai multidisciplinar que potencia la creació, la exhibició i qualsevol expressió artística, és més que un lloc on prendre una copa, per què està concebuda com a fàbrica d’artistes amb un arrelat posicionament en el circuit cultural d’oci nocturn de la ciutat.

PROGRAMACIÓ SALA2.CAT

 

IZAH, 12 de novembre a les 21h

Una vetllada musical amb la diva del Neo Soul

Y TÚ...¿QUIÉN ERES?, 26 novembre a les 21h

Una obra que narra la història d’una dona internada per amnèsia, fa un recorregut per la seva vida a la recerca d’alguna cosa valuosa que va perdre en el passat. Amb Auri Nsue, Richard Salom i Carme Alcoy

EL MÊTRE, 10 de desembre a les 21h

Un espectacle que et traslladarà al món de la imaginació, de la complicitat, del riure i l’amor a través del gènere del Clown i de l’humor gestual 

La consellera coordinadora de Ciència i Innovació a la UE, Elisa Robles i la directora General d’ESADE, Eugenia Bieto, convidades del CCF

Divendres, 20 de novembre, 13:30h. WTC Almeda Park

La importància de promoure l’emprenedoria i la innovació serà l’eix central de la darrera trobada del Cornellà Creació de 2015. I+D+i, un trinomi cabdal no només en l’àmbit empresarial, sinó que també s’hauria d’aplicar a tots els nivells de l’àmbit educatiu. Per parlar d’aquest tema tindrem com a convidada a l’actual consellera coordinadora de Ciència i Innovació en la representació permanent d’Espanya davant la Unió Europa, Elisa Robles, que participarà en el face to face amb la directora General d’Esade, Eugenia Bieto. Acte presentat per Manel Giraldo, Director Desenvolupament Sostenible en Aigües de Barcelona.

Robles ha adreçat tota la seva carrera professional en el camp de les Telecomunicacions i de la Innovació Tecnològica amb llocs d’alta direcció com per exemple el càrrec de directora General de Tecnologia i Seguretat Industrial, vicepresidenta de la Comissió del Mercat de les Telecomunicacions espanyola o directora General del Centre per al Desenvolupament Tecnològic Industrial, entre d’altres. Compta amb una gran experiència en Programes i Organismes Internacionals actuant com a representant d’Espanya.

D’altra banda, Eugenia Bieto, la primera dona directora d’una escola de negocis a Europa i una de les quatre que hi ha al món (Harvard, MIT i Yale), ha centrat gran part de la seva carrera en la formació sent per ella tot un orgull haver despertat la vocació emprenedora dels seus estudiants. També ha desenvolupat càrrecs directius a l’Administració pública, sempre relacionats amb el foment del desenvolupament i el creixement empresarial. 

Radical Market, la fira dels descomptes del 27 al 29 novembre de 2015
Anterior
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
Següent