PROCORNELLA: Ajuntament de Cornellà de Llobregat

Noticies
Oberta convocatòria per cobrir dues vacants d'Oficial 2ª de Manteniment d'Edificis i Instal•lacions a temps parcial
El Saló de la Immersió 2017 compleix la seva majoria d'edat incrementant un 15% els expositors i amb un 30% més de presència internacional
El Centre d’Empreses Procornellà crea el Club de les Idees per a emprenedors a la recerca d’una idea de negoci

Dimecres, 18 de gener a les 10h, es presenta la iniciativa, un espai per compartir experiències de manera interactiva i del qual poden sorgir futurs projectes empresarials

Trobar una idea de negoci per emprendre o conèixer altres emprenedors/res si no vols emprendre en solitari, aquest és l’objectiu del Club de les Idees que es presenta en el Centre d’Empreses Procornellà el proper dimecres 18 de gener a les 10h del matí. Una nova iniciativa de caire gratuïta que pretén ser una eina més per ajudar a nous emprenedors a fer realitat els seus projectes d’autoocupació. El Club de les Idees està obert a totes les persones que tinguin una inquietud per emprendre però que no tenen encara una idea de negoci definida i també a aquells que tenen una idea definida però no volen o no s’atreveixen a emprendre en solitari. La metodologia consistirà en un total de deu sessions pràctiques grupals (15 persones) en les quals s’oferirà un lloc per compartir experiències entorn a activitats interactives que permetran gestionar emocionalment el procés, desenvolupar activitats per emprendre i generar entre tots els participants idees que puguin acabar convertint-se en el seu projecte d’empresa. Els interessats en participar hauran de formalitzar la seva inscripció el mateix dia de la presentació. Només es seleccionaran quinze sol·licituds.

Les sessions s’iniciaran en el mes de febrer amb el recolzament i assessorament de la formadora Mónica Fernández, Coach i Màster en Programació Neurolingüística. Les trobades seran en forma de sessions d’una hora cada quinze dies i en les quals, es tractaran les següents temàtiques: gestió emocional, habilitats per emprendre, generació d’idees i definició de projectes llavors. Es demana una voluntat mínima d’assistència d’un 80% de les sessions del Club.

El programa està plantejat amb sessions dinàmiques i divertides però també constructives. L’objectiu de la primera serà la presentació del grup i en l’adaptació de les properes trobades a les necessitats dels participants. De la segona a la cinquena se centrarà en aprofundir en la gestió emocional, obstacles que els emprenedors es poden trobar i en les habilitats que es necessiten per superar-les. De la cinquena a la desena sessió es donaran forma a les idees que sorgeixin i en analitzar què es necessita per fer-la realitat: socis, col·laboracions, aliances, etc. En aquesta part del projecte es derivaran les idees a l’equip de tècnics del Centre d’Empreses Procornellà per tal d’analitzar la seva viabilitat.

Es tracta d’una nova acció promoguda per l’empresa municipal de Promoció Social, Urbana i Econòmica de l’Ajuntament de Cornellà per tal d’orientar, recolzar i impulsar als nous emprenedors.

Cornellà de Llobregat, 17 de gener de 2017

 

 

El reconegut analista internacional, Moisés Naím, inaugura l’octava edició del Cornellà Creació

‘Repensar el món’ és el títol de la seva conferència, un dels líders del pensament global més influents i president del Grupo de los Cincuenta

Divendres, 13 de gener a les 13,30h. L’Auditori de Cornellà

Aquest divendres el Cornellà Creació acull la visita de Moisés Naím, un dels analistes més influents del panorama internacional que ens traslladarà la seva perspectiva sobre els canvis més transcendents que el món està experimentant. Escriptor i columnista veneçolà, ocupa la posició d’observador global en els principals diaris d’Amèrica Llatina, EEUU i d’Europa. La seva veu sobre les grans crisis i les transformacions del segle XXI és presa en consideració pels principals dirigents: la situació a la Xina, els límits sobrevinguts dels poderosos, la recessió econòmica global i la vacil·lant recuperació, els problemes d’una Europa envellida, dividida i insegura, el retorn de les identitats, etc. Un acte presentat per Antón Costas, qui ha presidit el Cercle d’Economia de 2013 fins a desembre 2016. Afegim que, precisament, aquest gener s’estrena ‘El Comandante’, sèrie creada i produïda per Moisés Naím, una història de ficció basada en la vida d’Hugo Chávez.

Aquesta primera trobada de l’any dona llum verda al nou cicle de ponències que en el mes de març ens portarà a l’ex Directora Executiva de la Cambra de Comerç d’Espanya – EEUU en Nova York, Bisila Bokoko i a Aktham Habbaba, de la Delegació Territorial de l’Institut Espanyol de Comerç Exterior (ICEX); el professor, investigador i escriptor, Jorge Wagensberg ens visitarà el 5 de maig; el 9 de juny serà el torn de la Directora General Creativa de McCann Espanya, Mònica Moro en un face to face amb Enrique Burgos, executiu de Coca-Cola. Ja a l’octubre ens visitaran la Directora de Linkedin Talent Solutions en Espanya i Portugal, Sarah Harmon i l’expert en estratègia i innovació, Fernando Trias de Bes; i en novembre tancarà la programació de 2017 el Director de l’Institut de Governança Democràtica, Daniel Innerarity. Tot gràcies al patrocini de més d’una trentena d’empreses entre les quals destaca Aigües de Barcelona, CaixaBank, Telefònica o Siemens, entre altres. 

Manel, Julio Manrique, David Selvas, Mireia Aixalà, Simfonova, Sopa de Cabra, Aetas i Miguel Poveda protagonitzen la nova temporada de 2017 a L’Auditori de Cornellà

 

 

Ja es poden adquirir les entrades per a la nova temporada cultural a L’Auditori de Cornellà. 2017 arriba carregat de propostes escèniques amb noms de la talla de Manel l’11 de febrer, Mireia Aixalà, Julio Manrique i David Selvas en ‘Una altra pel·lícula’ el 12 de març, Marcel Gorgori amb Simfonova el 2 d’abril, Sopa de Cabra en concert el 22 d’abril, ‘Aetas’ de la companyia Corenllà Teatre el 13 i 14 de maig i Miguel Poveda el 20 de maig en el marc del 34è Festival d’Art Flamenc de Catalunya. Les entrades ja es poden adquirir a través de www.auditoricornella.com i a través del telèfon 93 474 02 02. També hi ha la possibilitat d’adquirir un abonament especial per a tota la temporada.

PROGRAMACIÓ ‘TEATRE L’AUDITORI’

Manel en concert, l’11 de febrer a les 21h

El quartet barceloní visitarà L’Auditori de Cornellà per presentar-nos el seu quart disc ‘Jo competeixo’, la seva primera experiència amb el productor nord-americà Jake Aron, que ha treballat amb artistes de renom internacional. Onze noves peces masteritzades a Sterling Sound per Chris Gehringer que redefineixen amb matisos electrònics el seu so.

Preu entrada anticipada: 22€

Preu entrada en taquilla el dia de l’espectacle: 29€

Preu per a grups (a partir de deu persones): 20€

 

‘Una altra pel·lícula’, 12 de març a les 19h

Amb les interpretacions de Mieia Aixalà, Julio Manrique i David Selvas ens arriba ‘Una altra pel·lícula’ de David Mamet i sota la direcció del mateix Julio Manrique. Una història que ens narra com dos productors de cinema tenen entre mans un ambiciós projecte amb l’objectiu de trencar tots els rècords de taquilla. Tot comença a trontollar quan la Karen planteja una vida diferent a la simple cobdícia. Amb aquesta trama, l’espectador experimentarà les contradiccions del capitalisme.

Preu entrada anticipada: 18€

Preu entrada en taquilla el dia de l’espectacle: 25€

Preu per a grups (a partir de deu persones): 16€

 

Simfonova presenta ‘La rebotiga de l’òpera’, 2 d’abril a les 19h

De la mà de Marcel Gorgori ens arriba aquesta nova proposta de Simfonova. La premissa és mirar d’acostar, d’una forma distesa i amb vocació divulgativa, però rigorosa i fiable, l’òpera i la música simfònica a tota mena de públics. Tal i com el seu títol indica, el concert mostrarà allò que mai es veu en la producció d’un concert o d’una funció operística, tot el que passa a la rebotiga.

Preu entrada anticipada: 20€

Preu entrada en taquilla el dia de l’espectacle: 27€

Preu per a grups (a partir de deu persones): 18€

 

Sopa de Cabra, el 22 d’abril a les 21h.

Després de 14 anys de silenci, Sopa de Cabra torna amb ‘Cercles’. Des del seu llançament, l’àlbum figura en les llistes dels més venuts convertint-se en un dels disc més importants de tota la carrera de la mítica banda.

Preu entrada anticipada: 22€

Preu entrada en taquilla el dia de l’espectacle: 29€

Preu per a grups (a partir de deu persones): 20€

 

‘Aetas’, la vida no es pot mirar pel forat d’un pany

13 de maig a les 21h i 14 de maig a les 19h

D’ençà l’estrena del ‘Retaule del Flautista’, la companyia Corenllà - Teatre, format per 35 persones, ha estat treballant amb textos d’autores i autors reconeguts i que estan ocupant la primera línia de l’expressió escrita. Destaca la qualitat de la seva obra per la tendresa i passió en la utilització de les paraules i per les imatges vitals que ens descriuen...Sílvia Bel, Mireia Calafell, Anna Gual, Laia Martínez, Marwan, Alícia del Hoyo, Sònia Moll, Carles Morell, Nelly Nàjar, Begonya Pozo, Elvira Sastre, Xavier Serrat i Estel Solé, entre altres. La vida no es pot mirar pel forat d’un pany... ens diu la Laia Martínez en un dels seus poemes. Aquesta aventura, després d’obrir la porta, és la que es mostrarà en aquesta obra, amb tots els recursos teatrals al servei de fer arribar tota una mostrari de sensacions, en directe. La paraula, la llum, la dansa, l’art escenogràfic, la música en directe, els mitjans audio-visuals, el cant, la màgia... Una estrena teatral única, una història, un conte per dones i homes que intentem viure la vida dignament.

Preu entrada anticipada per a cadascuna de les sessions: 12€

Preu entrada en taquilla el dia de l’espectacle per a cadascuna de les sessions: 19€

Preu per a grups (a partir de deu persones) per a cadascuna de les sessions: 10€

 

Miguel Poveda, 20 de maig a les 21h

El cantaor torna a Cornellà per entregar-se a un públic fidel en el marc del 34è Festival d’Art Flamenc de Catalunya. Tot L’Auditori vibrarà amb la posada en escena de ‘Sonetos i poemas para la libertad’, el seu darrer treball.

Preu entrada anticipada: 22€

Preu entrada en taquilla el dia de l’espectacle: 29€

Preu per a grups (a partir de deu persones): 20€

Anterior
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
Següent