PROCORNELLA: Ajuntament de Cornellà de Llobregat

Noticies
Joan Pera en L’Avar de Molière posa punt i final a la temporada de tardor a L’Auditori l’11 de desembre

La programació paral·lela en la Sala2.cat conclou amb ‘Hendaya. Cuando  Adolfo encontró a Paco’ el 2 i 3 de desembre i amb ‘La casa de Bernarda Alba’ el dia 16

La programació estable ens porta fins a L’Auditori de Cornellà, L’Avar de Molière, protagonitzat pel polifacètic, Joan Pera. Serà l’11 de desembre a les 19h.Sota la direcció de Josep Maria Mestres amb versió de Sergi Belbel. L’avar compta també amb una gran companyia composta a més de Joan Pera, per Manu Fullola, Júlia Barceló, Ricard Farré, Josep Minguell, Elena Tarrats, Alba Florejachs, Manuel Dueso, Òscar Castellví i Xavi Francés formant un repartiment de luxe. Ja es poden adquirir les entrades anticipades per 18€ a través de www.auditoricornella.com i a través del telèfon 93 474 02 02. El preu en taquilla el dia de l’espectacle és de 25€. Preu per a grups a partir de deu persones, 16€. Amb aquesta cita es posa punt i final a la temporada de teatre de tardor a L’Auditori que ha permès la representació d’obres com Dansa d’Agost o Caiguts del Cel, concert com el d’Antonio Orozco o espectacles de gran projecció internacional com el de Leo Bassi o Carnages.

L’Avar, tot un clàssic en acció

La història se centra en Harpagon, vidu i terrible avar que vol casar la seva filla Elisa amb Anselm, vell i ric. Però ella estima al Valeri contractat en casa seva com a interdent. Una trama que gira entorn els diners com a objecte de desig i del més pur egoisme. El públic riurà al veure com l’avar sospita de tothom i de tot. Joan Pera encarna el personatge de forma magistral acceptat amb il·lusió, el somni de tot actor. Un text i un personatge cabdals en la història del Teatre Universal, confirma l’actor.

PROGRAMACIÓ PARALEL·LA EN LA SALA2.CAT

En la programació estable de L’Auditori per a la tardor de 2016, donem continuïtat a la proposta paral·lela en petit format de la Sala2.cat. Mantenim els preus dels espectacles també reduïts, 10€ si s’adquireixen de forma anticipada, 12€ en taquilla el dia de l’espectacle i a 8€ per a grups de més de 10 persones. L’entrada dóna dret a una consumició a La Fragua ubicada al carrer

Vistalegre, núm. 40 de Cornellà, un espai multidisciplinar que potencia la creació, la exhibició i qualsevol expressió artística.

 

  • 2 i 3 de desembre: Hendaya, Cuando Adolfo encontró a Paco, de la cia Corenllà Teatre  Només queden entrades el dia 3 a les 18h
  • 16 de desembre: La casa de Bernarda Alba de Federico García Lorca cia La coquera
Del 12 al 18 de desembre el PELL celebra l’onzè aniversari. Estàs convidat!
La novel•lista i una de les escriptores turques més influents del moment, Elif Shafak i el periodista, Marc Marginedas, convidats del CCF

Els nostres ponents s’obriran al fòrum sincerant-se sobre la veritable situació que es viu a zones de conflicte com Turquia, Rússia o sobre allò que no es diu mai sobre el jihadisme, arran les seves experiències vitals

 

Divendres, 25 de novembre a les 13,30h. L’Auditori de Cornellà

Presenta, Enric Hernàndez, Director d’El Periódico de Catalunya

El nom d’Elif Shafak està vinculat a la història traumàtica de Turquia, tema que aborda sempre en els seus libres. Fins i tot va ser acusada d’insultar la ‘identitat turca’ d’acord amb l’article 301 del Codi Penal Turc per fer referències al Genocidi armeni a través d’un personatge fictici de la novel·la Baba ve Piç, resultant finalment absolta. Shafak visita el nostre país coincidint amb el seu recent nomenament com a membre de la llista de coordinadors del Moviment per a la Democràcia en Europa (DiEM25) liderat per Yanis Varoufakis, entre altres activistes, artistes, acadèmics i polítics.

 

Però si  estem segurs que Elif Shafak ens paralarà des del cor, com o fa a les seves novel·les,  amb la mateixa sinceritat podrem conèixer els punts de vista d’en Marc Marginedas sobre les zones de conflicte actual, sobre el jihadisme i, fins i tot, podrem respirar l’ambient a Rússia on treballa en l’actualitat com a corresponsal per a El Periódico de Catalunya. La seva trajectòria professional sempre ha estat lligada al periodisme en zones bèl·liques, fins i tot, va ser segrestat a Síria durant sis mesos per l’Estat Islàmic.  

 

Dos figures rellevants que per les seves experiències personals ens donaran un punt de vista real i sincer del moment pel qual passa Europa amb la presència real de l’amenaça jihadista.

 

L’acte s’iniciarà a les 13:30h amb un dinar per desprès donar pas a la conferència

 

Lloc: L’Auditori de Cornellà

Albert Einstein, 51. Cornellà de Llobregat

'Caiguts del Cel' amb Emma Vilarasau, Jordi Bosch, Carles Martínez i Anna Barrachina, el 27 de novembre a L’Auditori

La programació estable de L’Auditori de Cornellà continua amb ‘Caiguts del Cel’ el proper 27 de novembre a les 19h. Una comèdia que farà plorar al públic, però de tant riure, una metàfora punxant del sistema capitalista i un retrat àcid i divertidíssim d’un dels vicis que sembla no passar de moda: la cobdícia. Amb un repartiment excepcional: Emma Vilarasau, Jordi Bosch, Carles Martínez i Anna Barrachina. Ja es poden adquirir les entrades anticipades per 18€ a través de www.auditoricornella.com i a través del telèfon 93 474 02 02. El preu en taquilla el dia de l’espectacle és de 25€. Preu per a grups a partir de deu persones, 16€. 

 

Caiguts del Cel, per morir del riure

Sota la direcció de Sergi Belbel ens arriba a Cornellà ‘Caiguts del Cel’ de l’autor Sébastien Thiéry. La història narra la vida tranquil·la d’una parella que es veu truncada quan, de sobte i sense motiu explicable, comença a aparèixer quantitats de diners en el menjador de casa seva. La situació s’embolica quan s’impliquen la dona de fer feines i un peculiar veí. I tot, per arribar a un final absolutament inesperat.

'Caiguts del cel' és una comèdia que farà a l’espectador riure sense complexos amb situacions en les quals apareix la cobdícia com a rere fons.

 

 

Trobada d’àmbit comarcal el 16 de novembre a L’Auditori de Cornellà amb l’objectiu d’impulsar la compra-venda de negocis, sota el paraigües del programa Reempresa
  • Fins a vuit ajuntaments del Baix Llobregat i Barcelonès participen en la iniciativa en la qual es preveu que una vintena d’empreses trobin reemprenedor
  • El Punt d’Atenció del Centre d’Empreses Procornellà apareix en la llista dels cinc Punts Reempresa que més reemprenedors han atès en 2016  i que més cedents han assessorat

L’Auditori de Cornellà acull el proper 16 de novembre la primera jornada ‘Matinal Reempresa’, una trobada que reuneix en un mateix indret a persones que volen vendre el seu negoci i també a aquelles que volen impulsar un nou projecte però partint d’una empresa que ja funciona. La matinal comptarà amb la presència de l’Alcalde de Cornellà, Antonio Balmón, del president de la Cecot, Antoni Abad i del director del Centre de Reempresa de Catalunya, Albert Colomer. També assistirà la diputada delegada de Promoció Econòmica i Ocupació de la Diputació de Barcelona, Sònia Recasens. L’acte està estructurat en dues conferències per assessorar tant a persones que volen cedir les seves empreses, com per orientar als reemprenedors que es plantegen la compra d’un negoci en funcionament i consolidat. El punt principal de l’esdeveniment serà un espai de matchings en el qual els participants mantindran reunions ràpides de 30 minuts amb compradors potencials. Les àrees de Promoció Econòmica dels ajuntaments de Castelldefels, L’Hospitalet, Martorell, Molins de Rei, El Prat, Sant Boi, Viladecans i de Cornellà (com a ciutat amfitriona) han treballat conjuntament per tal de dinamitzar l’espai de matchings i convertir-lo en punt de trobada entre empresaris del territori que han decidit vendre el seu negoci i reemprenedors disposats a donar-los continuïtat.

El Centre d’Empreses Procornellà és Punt d’Atenció del Centre de Reempresa de Catalunya des de 2013, destacant en la llista dels setanta punts d’atenció repartits per tot Catalunya pel número de casos en els quals ha participat assessorant tant persones que estan disposades a reemprendre fent seu un negoci que ja està en funcionament, com atenent cedents, aquells que decideixen vendre la seva empresa.  

Els interessats es poden inscriure gratuïtament a matinal.reempresa.org/ . Reempresa és una acció de treball en xarxa promoguda des de la Diputació de Barcelona i coordinada pel Centre de Reempresa de Catalunya emmarcada en el conveni de col·laboració que el mes de juny van signar la DIBA i la patronal Cecot per consolidar un mercat organitzat i transparent de compra-venda de petites i mitjanes empreses.

 

Programa ‘Matinal Reempresa’

10h.                  Acreditacions

10.15h.             Benvinguda a càrrec de Sergio Fernández, tinent d’alcalde i regidor delegat de

                        l’àrea d’Economia i Gobernança de l’Ajuntament de Cornellà i vicepresident i conseller delegat de

                        Procornellà

 

10.20h              Intervencions:

  • Antoni Abad, president de la Cecot i del Centre de Reempresa de Cat.
  • Albert Colomer, director del Centre de Reempresa de Catalunya
  • Sònia Recasens, diputada delegada de Promoció Econòmica i Ocupació de la Diputació de Barcelona

10.45h              Torn de preguntes

10.55h              Intervenció d’Antonio Balmón, alcalde de Cornellà

11h                  Conferència: Compra la millor empresa!

            Conferència: Com vendre la teva empresa?

12h       Espai de matchings: Activitat de speed networking en el qual, 20 cedents  mantindran reunions ràpides de             30 minuts amb compradors potencials.

14h                  Cloenda

Anterior
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
Següent