PROCORNELLA: Ajuntament de Cornellà de Llobregat

Noticies
Manel, Julio Manrique, David Selvas, Mireia Aixalà, Simfonova, Sopa de Cabra, Aetas i Miguel Poveda protagonitzen la nova temporada de 2017 a L’Auditori de Cornellà

 

 

Ja es poden adquirir les entrades per a la nova temporada cultural a L’Auditori de Cornellà. 2017 arriba carregat de propostes escèniques amb noms de la talla de Manel l’11 de febrer, Mireia Aixalà, Julio Manrique i David Selvas en ‘Una altra pel·lícula’ el 12 de març, Marcel Gorgori amb Simfonova el 2 d’abril, Sopa de Cabra en concert el 22 d’abril, ‘Aetas’ de la companyia Corenllà Teatre el 13 i 14 de maig i Miguel Poveda el 20 de maig en el marc del 34è Festival d’Art Flamenc de Catalunya. Les entrades ja es poden adquirir a través de www.auditoricornella.com i a través del telèfon 93 474 02 02. També hi ha la possibilitat d’adquirir un abonament especial per a tota la temporada.

PROGRAMACIÓ ‘TEATRE L’AUDITORI’

Manel en concert, l’11 de febrer a les 21h

El quartet barceloní visitarà L’Auditori de Cornellà per presentar-nos el seu quart disc ‘Jo competeixo’, la seva primera experiència amb el productor nord-americà Jake Aron, que ha treballat amb artistes de renom internacional. Onze noves peces masteritzades a Sterling Sound per Chris Gehringer que redefineixen amb matisos electrònics el seu so.

Preu entrada anticipada: 22€

Preu entrada en taquilla el dia de l’espectacle: 29€

Preu per a grups (a partir de deu persones): 20€

 

‘Una altra pel·lícula’, 12 de març a les 19h

Amb les interpretacions de Mieia Aixalà, Julio Manrique i David Selvas ens arriba ‘Una altra pel·lícula’ de David Mamet i sota la direcció del mateix Julio Manrique. Una història que ens narra com dos productors de cinema tenen entre mans un ambiciós projecte amb l’objectiu de trencar tots els rècords de taquilla. Tot comença a trontollar quan la Karen planteja una vida diferent a la simple cobdícia. Amb aquesta trama, l’espectador experimentarà les contradiccions del capitalisme.

Preu entrada anticipada: 18€

Preu entrada en taquilla el dia de l’espectacle: 25€

Preu per a grups (a partir de deu persones): 16€

 

Simfonova presenta ‘La rebotiga de l’òpera’, 2 d’abril a les 19h

De la mà de Marcel Gorgori ens arriba aquesta nova proposta de Simfonova. La premissa és mirar d’acostar, d’una forma distesa i amb vocació divulgativa, però rigorosa i fiable, l’òpera i la música simfònica a tota mena de públics. Tal i com el seu títol indica, el concert mostrarà allò que mai es veu en la producció d’un concert o d’una funció operística, tot el que passa a la rebotiga.

Preu entrada anticipada: 20€

Preu entrada en taquilla el dia de l’espectacle: 27€

Preu per a grups (a partir de deu persones): 18€

 

Sopa de Cabra, el 22 d’abril a les 21h.

Després de 14 anys de silenci, Sopa de Cabra torna amb ‘Cercles’. Des del seu llançament, l’àlbum figura en les llistes dels més venuts convertint-se en un dels disc més importants de tota la carrera de la mítica banda.

Preu entrada anticipada: 22€

Preu entrada en taquilla el dia de l’espectacle: 29€

Preu per a grups (a partir de deu persones): 20€

 

‘Aetas’, la vida no es pot mirar pel forat d’un pany

13 de maig a les 21h i 14 de maig a les 19h

D’ençà l’estrena del ‘Retaule del Flautista’, la companyia Corenllà - Teatre, format per 35 persones, ha estat treballant amb textos d’autores i autors reconeguts i que estan ocupant la primera línia de l’expressió escrita. Destaca la qualitat de la seva obra per la tendresa i passió en la utilització de les paraules i per les imatges vitals que ens descriuen...Sílvia Bel, Mireia Calafell, Anna Gual, Laia Martínez, Marwan, Alícia del Hoyo, Sònia Moll, Carles Morell, Nelly Nàjar, Begonya Pozo, Elvira Sastre, Xavier Serrat i Estel Solé, entre altres. La vida no es pot mirar pel forat d’un pany... ens diu la Laia Martínez en un dels seus poemes. Aquesta aventura, després d’obrir la porta, és la que es mostrarà en aquesta obra, amb tots els recursos teatrals al servei de fer arribar tota una mostrari de sensacions, en directe. La paraula, la llum, la dansa, l’art escenogràfic, la música en directe, els mitjans audio-visuals, el cant, la màgia... Una estrena teatral única, una història, un conte per dones i homes que intentem viure la vida dignament.

Preu entrada anticipada per a cadascuna de les sessions: 12€

Preu entrada en taquilla el dia de l’espectacle per a cadascuna de les sessions: 19€

Preu per a grups (a partir de deu persones) per a cadascuna de les sessions: 10€

 

Miguel Poveda, 20 de maig a les 21h

El cantaor torna a Cornellà per entregar-se a un públic fidel en el marc del 34è Festival d’Art Flamenc de Catalunya. Tot L’Auditori vibrarà amb la posada en escena de ‘Sonetos i poemas para la libertad’, el seu darrer treball.

Preu entrada anticipada: 22€

Preu entrada en taquilla el dia de l’espectacle: 29€

Preu per a grups (a partir de deu persones): 20€

La 24ª edició de la Fira Infantil de Cornellà manté el seu lideratge amb uns 22.000 visitants

La proposta de la Guàrdia Urbana, el taller de terrisseria i els castells inflables, entre les propostes que més han cridat l’atenció dels nens i nenes

Més d’un centenar de persones han col·laborat amb la campanya ‘Mechones solidarios’, tallant-se els cabells al saló nadalenc

La Fira Infantil de Nadal tanca avui les seves portes després de rebre la visita d’unes 22.000 persones. Així, la 24a. edició del saló ha complert les seves expectatives convertint-se en el lloc d’esbarjo ideal pels petits per passar les seves vacances de Nadal des de que vàrem obrir portes el passat 20 de desembre amb la visita d’escoles. Les entrades més venudes són les que fan referència a l’accés per una unitat familiar composta per dos adults i dos menors, seguida de les entrades que s’han adquirit per adults i tres nens. Com ja ha succeït en altres edicions, l’edat majoritària dels menuts que ens han visitat pertany a la franja d’entre 6 i 10 anys, seguida pel grup dels més petits, entre 2 i 6 anys. Quan les activitats que més clamor han suscitat, tornen a triomfar sobre la resta, els castells inflables i els tallers de manualitats, especialment el de terrisseria que era una de les novetats d’enguany. També ha cridat l’atenció del molts dels nostres petits visitants la proposta que ens ha portat la Guàrdia Urbana de Cornellà, amb la possibilitat de fer un circuit d’habilitats, vestir-se amb la indumentària reglamentària o fins i tot, pujar als vehicles dels policies. Tanmateix, l’àrea dedicada als esports ha estat la més freqüentat pels més grans, els nens i nenes d’entre 10 i 12 anys. De totes les disciplines que es podien practicar, han triomfat el futbol, el bàsquet i el tennis.

La Fira ha col·laborat al llarg d’aquesta edició amb la campanya ‘Mechones Solidarios’, Gràcies a l’equip de la perruqueria Narbona Estilistas un centenar de persones s’han tallat els cabells per només 5€. Gràcies a aquesta acció es recullen donacions de cabell per fabricar perruques naturals per a persones en tractament de quimioteràpia. El 50% de les persones que s’han tallat el cabell han donat la llargària necessària per poder donar-lo per a la confecció de perruques naturals.

Gràcies a tots aquests elements i a altres moltes propostes, Fira de Cornellà s’ha convertit en un veritable aparador d’il·lusió i màgia durant onze dies. 8.300 metres quadrats en els quals han estat protagonistes l’alegria i la diversió en plenes vacances nadalenques. La Fira Infantil de Nadal tornarà l’any vinent amb un munt de propostes per grans i petits.

Vine a celebrar el quart aniversari de Can Mercader del 16 al 22 de gener
Obrim portes, del dia 23 al 31 a la Fira Infantil de Nadal per rebre els veritables protagonistes d’aquestes festes
Classe magistral de l’escriptor i economista, Àlex Rovira, sobre Psicologia del Lideratge el proper 15 de desembre a L’Auditori a les 18:30h

Es tracta de la segona cita del cicle ‘Masterclass’, iniciativa conjunta del Cornellà Creació i del Centre d’Empreses Procornellà amb l’objectiu de promoure la formació i millorar la competitivitat empresarial

Creure, crear, aconseguir, és el títol de la conferència que ens oferirà l’empresari, escriptor, economista i consultor internacional, Àlex Rovira, considerat un dels millors experts en Psicologia del Lideratge a nivell mundial. Ens parlarà de la importància dels valors humans en l’àmbit de l’empresa, de com la psicologia, crea economia i del per què cal conrear-la per aconseguir bons resultats en tots els nivells. Si no hi ha qualitat humana (en els processos), no és possible la qualitat econòmica (en els resultats), ens avança el nostre conferenciant. Aquesta serà la segona cita de la iniciativa ‘Masterclass’ que vàrem inaugurar al febrer i que té com a objectiu promoure el debat i la reflexió entre tots els agents que formen part de l’economia local. D’aquestes trobades es poden donar solucions a qüestions vitals pel món dels negocis o, simplement, mantenir el contacte amb altres empresaris amb l’objectiu de obrir-se a noves experiències. La iniciativa també està adreçada a emprenedors i estudiants, tots hi poden participar de forma gratuïta prèvia inscripció a través de www.masterclassprocornella.cat.

Àlex Rovira és llicenciat en Ciències Empresarial i MBA per ESADE, on dirigeix seminaris sobre Innovació, Gestió del Canvi, Gestió del Talent, Gestió de Persones, etc. Ha venut prop de vuit milions de còpies dels seus diferents títols. De fet, ‘La bona sort’ ha estat la seva obra de major impacte internacional, publicat en 42 idiomes. El nostre convidat també col·labora en diferents mitjans nacionals i estrangers com El País Semanal, La Vanguardia, CNN+, TVE, TV3, Cadena Ser, Catalunya Ràdio o en la revista japonesa Psiko. 

Anterior
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
Següent