PROCORNELLA: Ajuntament de Cornellà de Llobregat

Noticies
L’Auditori aprova amb molt bona nota

S’acaba de donar a conèixer el resultat de l’Enquesta de satisfacció sobre els serveis municipals a Cornellà encarregada per l’Ajuntament i que analitza entre altres indicadors, la notorietat, ús i valoració dels serveis i equipaments municipals. De l’informe es desprèn que L’Auditori de Cornellà és el segon més emprat per la ciutadania, just després del Palau de Can Mercader que ocupa el primer lloc tot i que comparteixen valoració mitjana amb una nota de 8,3, puntuació que en el cas de L’Auditori puja un 0.3 respecte l’enquesta de 2018.

I és que malgrat les circumstàncies de pandèmia, L’Auditori ha fet un gran esforç per mantenir la seva programació amb un estricte protocol antiCovid i respectant en tot moment els aforaments i les normatives dictades per les autoritats sanitàries.

Els ciutadans premien amb aquesta bona puntuació tot aquest esforç per mantenir la cultura ‘viva’ i la il·lusió per gaudir d’espectacles en directe.

Volem agrair a tothom la confiança demostrada. Aquesta valoració és una motivació més per continuar treballant i oferir al públic programacions variades i de qualitat.