PROCORNELLA: Ajuntament de Cornellà de Llobregat

Noticies
Llistat d'admesos i exclosos i data de la primera prova de la convocatòria per cobrir lloc de treball temporal d'AODL, tècnic en creació i conolidació d'empreses
El periodista i escriptor John Carlin, tanca l’octava edició del CCF

Divendres, 17 de novembre a les 13,30h. L’Auditori de Cornellà

Tot i que teníem anunciada la presència del divulgador científic, Jorge Wagensberg, finalment no podrà assistir-hi per qüestions de força major. Però igualment tenim un colofó de luxe per tancar l’octava edició de Cornellà Creació Fòrum. Escriptor i periodista de pare escocès i mare espanyola, John Carlin ha centrat sempre la seva activitat en temàtiques polítiques i esportives. Articulista d’ El País fins aquest octubre de 2017, en l’actualitat té entre mans dos projectes de documentals i una novel·la gràfica que veurà la llum en 2018.

Carlin va iniciar la seva carrera en el Buenos Aires Herald, denunciant amb freqüència el règim militar argentí de l’època. En poc temps ja estava treballant per a les principals capçaleres. Ha desenvolupat la seva carrera periodística en el New York Times, el Financial Times, Wall Street Journal, London Times y El País, entre altres. Ha estat corresponsal amb base en Mèxic, Amèrica Central, Sudàfrica i Washington. Ha treballat en més de cinquanta països durant més de trenta anys. Ha publicat cinc llibres sobre política i esport i ha treballat en diferents documentals per a la BBC, Channel 4, ESPN y PBS.

En 2011 va col·laborar amb el tenista Rafael Nadal en l’autobiografia Rafa: mi historia i en 2008 el seu llibre Playing the Enemy: Nelson Mandela and the Game that Made a Nation (titulat en castellà El factor humano) sobre l’ex president sud-africà Nelson Mandela, va servir de base de la pel·lícula Invictus.  De fet, Carlin va tenir una bona relació personal amb Mandela ja que bona part de la seva carrera es va centrar en la política de Sudàfrica. 

Oberta la convocatòria d’una plaça d’Agent d’Ocupació i Desenvolupament Local, tècnic en creació i consolidació d’empreses. Termini de presentació d’instàncies fins el 17 de novembre a les 14:45h.
El PELL, entre les instal·lacions esportives de la ciutat que es converteixen seu dels Campionats de Catalunya Universitaris 2018
Masterclass amb l’expert en productivitat, Agustín Peralt, que ens presenta el seu nou llibre ‘Lidérate’

9 de novembre a les 18:30h - L’Auditori de Cornellà

Productivitat i autolideratge. La importància de la gestió del temps, és el títol d’aquesta nova cita en el marc del cicle ‘Masterclass’ organitzat pel Cornellà Creació Fòrum i el Centre d’Empreses Procornellà. Les inscripcions són gratuïtes a través de www.masterclassprocornella.cat i poden formalitzar-les estudiants, emprenedors i empresaris que volen obrir-se a noves experiències i, alhora, formar-se en qüestions d’interès que poden arribar a aplicar en les seves facetes laborals.

Agustín Peralt serà l’encarregat de donar tota una lliçó sobre productivitat directiva. Precisament, l’acte servirà de presentació del seu darrer llibre, ‘Lidérate’ que dóna les claus del seu mètode FASE basat en el empowerment que facilita l’autolideratge i l’automotivació, millorant la capacitat d’organització de cada persona i, conseqüentment, incidint en la consecució dels èxits laborals. El mètode FASE ja s’ha implantat amb èxit en nombroses empreses nacionals i Internacionales.

Doctor en Administració i Direcció d’Empreses, Full Time MBA ESADE i llicenciat en Ciències Econòmiques i Empresarials, el nostre convidat ha desenvolupat la seva carrera en multinacionals com Hasbro o Danone però també en petites i mitjanes empreses desenvolupant posicions directives  en màrqueting, vendes i direcció. 

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
Següent