PROCORNELLA: Ajuntament de Cornellà de Llobregat

Noticies
Sopa de Cabra presenta ‘Cercles’ a L’Auditori de Cornellà el proper 22 d’abril

El cap de setmana de Sant Jordi, L’Auditori de Cornellà ofereix l’oportunitat de viure una vetllada musical d’alt nivell. Tot està enllestit per rebre la visita de Sopa de Cabra en concert que després de catorze anys de silenci, torna de gira amb el seu darrer àlbum ‘Cercles’. Serà el 22 d’abril a les 21h. Ja es poden comprar les entrades anticipades per 22€ a través del telèfon 93 474 02 02 o en la web auditoricornella.com. 20€ és el preu per a grups a partir de deu persones. El dia de l’espectacle l’entrada és de 29€ comprada en taquilla. 

El quintet pujarà a l’escenari cornellanenc amb peces que s’han situat en poc temps en les llistes més venudes convertint el nou àlbum en un dels discs més importants de tota la carrera de la banda. Gerard Quintana, mítica veu , Josep Thió, guitarra i veu, Francesc “Cuco” Lisicic, al baix, Josep Bosch, bateria, Jaume “Peck” Soler, guitarra i Ricard Sohn, teclats.

Sopa de Cabra va representar la quinta essència del ressorgiment del rock en català a principis dels noranta i molts dels seus temes van marcar moments inesborrables per a tota una generació.  Ara tornen amb ‘Cercles’ amb tota la empenta que caracteritza la banda. 

Convocatòria per cobrir una plaça de adjunt a Cap de Sala i Serveis
El 2 de maig s’obre la segona convocatòria del Cornellà Open Future_ a la recerca de deu startups que participin en el procés d’acceleració tutelat per la plataforma de Telefònica

El 4 i el 25 d’abril s’organitzen sessions informatives per donar a conèixer les pautes de la segona edició del programa que fomenta la creació d’empreses de caire digital

Els propers 4 i 25 d’abril a les 18:30h els tècnics del Centre d’Empresa Procornellà oferiran sessions informatives per donar a conèixer la convocatòria de la segona edició del programa Cornellà Open Future_ que té com a objectiu detectar, desenvolupar i potenciar el talent i l’emprenedoria digital fomentant la creació de noves empreses amb alt potencial de creixement. Gràcies a l’acord signat amb Telefònica fa gairebé un any, aquest projecte es va materialitzar en la creació de l’espai de crowdworking ‘La Piràmide’ en el Viver d’Empreses Procornellà, un dels més de trenta espais que la xarxa Open Future_ té a tot el món. Les empreses que es van escollir en la primera convocatòria continuen avançant en el procediment establert, pautat per un total de nou mesos d’assessorament tècnic personalitzat amb l’objectiu de conduir-los cap al camí d’acceleració i maduració. En les sessions informatives programades es donaran a conèixer els objectius i com participar en la segona convocatòria que s’obrirà oficialment el 2 de maig. La primera serà el 4 d’abril en el Viver d’Empreses Procornellà, ubicat al carrer Joan Fernández, núm 3, i la segona el 25 d’abril en el Centre d’Empreses Procornellà en el carrer Tirso de Molina, 36 de la ciutat. Entre els requeriments, els projectes que optin a ser seleccionats han d’incloure en la idea de negoci l’ús de les noves tecnologies i a més els autors dels projectes han de ser residents en l’Àrea Metropolitana de Barcelona o que l’activitat de l’empresa estigui en el territori.

Aquelles persones o equips amb idees innovadores o empreses que estiguin ja constituïdes i que vulguin participar en qualsevol de les dues sessions informatives, s’han d’inscriure a través de www.centredempresesprocornella.cat o bé, per telèfon trucant al 93 474 80 42. Aquí coneixeran què és Cornellà Open Future_, què ofereix i quines avantatges té el programa. També rebran les bases de la segona convocatòria. En cas de voler continuar cap a endavant, hauran de presentar la seva candidatura a partir del 2 de maig. S’avaluen les propostes que puguin oferir solucions innovadores a les necessitats del mercat.

Les empreses seleccionades entraran en el Cornellà Open Future_ que dóna accés al programa d’acceleració de projectes de nou mesos de durada i que permet la domiciliació com a espai de treball compartit en el crowdworking ‘La Piràmide’. Els seleccionats rebran formació grupal per la validació de la idea, per la identificació del mercat, l’elaboració d’un pla de màrqueting i vendes i per confeccionar el pla econòmic i financer. En general, rebran formació per a la posada en marxa i creixement del projecte seleccionat.

Estar entre els seleccionats implica tenir accés directe a la plataforma Telefònica Open Future_, als contactes i a les seves xarxes de networking amb mentors, experts, inversors, entitats i altres startups, a més d’assessorament en la recerca de finançament i gestoria gratuïta per als projectes durant la seva permanència en el programa. Així ho estant fent les empreses que van ser seleccionades en la primera convocatòria, procediment que culminarà el proper mes de juny.

L’acord assolit amb Telefònica en maig de 2016 per fer realitat aquest projecte continua vigent, sumant una nova acció amb la segona convocatòria. Iniciatives que tenen com a objectiu afavorir l’emprenedoria a Cornellà.

 

Cornellà de Llobregat, març de 2017

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
Següent