PROCORNELLA: Ajuntament de Cornellà de Llobregat

Noticies
Suu farà vibrar L’Auditori aquest dissabte amb el seu carismàtic estil que despunta en el panorama musical actual

L’Auditori de Cornellà acull aquest cap de setmana un dels concerts més esperats de la temporada, Suu amb la seva gira Ventura. La cantant catalana és una de les més seguides i escoltades després de triomfar amb el seu primer disc i amb milers de seguidors en el seu canal de YouTube i xarxes socials. La seva naturalitat, el seu particular timbre de veu i el seu do innat per a la composició expliquen el seu èxit. El pop festiu de Suu, que a vegades abraça el reggae, l’ska i el calypso en el seu darrer treball evoluciona a noves dimensions en mans del reconegut productor, Carlos Sadness, qui li acompanya en aquesta meteòrica carrera.

La cantautora catalana es va popularitzar en un primer moment a Instagram. En 2018 va llançar l’àlbum Natural i va rebre el premi Enderrock com a millor artista revelació. En 2020 va treure al mercat Ventura, amb cançons en castellà i en català. El públic de L’Auditori de Cornellà podrà gaudir contagiant-se de la seva passió per la música aquest dissabte, 17 d’abril a les 20h. Encara queden entrades anticipades a www.auditoricornella.com

Regal de dos packs de dues entrades per SUU a Instagram

L’Auditori llança del 8 al 14 d’abril un concurs adreçat als instagramers que segueixin el perfil @auditcornella per regalar dos packs de dues entrades per al concert de la Suu. Només hauran de donar a ‘m’agrada’ al post corresponent, etiquetar a un amic o amiga en la publicació dient que volen anar al concert. El dia 14 es farà el sorteig corresponent per conèixer els guanyadors.

Recordem que L’Auditori ha dissenyat una variada programació que està rebent una molt bona acollida per part del públic. L’equipament s’ha adaptat a les circumstàncies complint totes les mesures de seguretat: diferents accessos per l’entrada i sortida de públic, higiene i prevenció, s’han habilitat circuits de mobilitat per a l’espectador un cop dins de l’equipament, incorporació d’un sistema d’ionització bipolar de l’aire que facilita la seva renovació en l’interior, etc. El públic ha agraït les mesures i en les enquestes realitzades es detecta un alt grau de satisfacció que es tradueix en les bones xifres d’assistència i de venda d’entrades. 

 

Cornellà, 13 d'abril 2021