PROCORNELLA: Ajuntament de Cornellà de Llobregat

Noticies
L'Auditori romandrà tancat deu dies més en compliment de les noves mesures en matèria de Salut

Donant compliment a la RESOLUCIÓ SLT/2875/2020, de 12 de novembre, per la qual es prorroguen i es modifiquen les mesures en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19 al territori de Catalunya, es prorroga el cessament de l'activitat a L'Auditori de Cornellà durant deu dies més. Recordem que estem sense activitat des del passat divendres, 30 d'octubre 2020.  

Des de la direcció de L'Auditori de Cornellà volem recordar que hem dedicat tots els esforços per convertir el nostre equipament en un lloc segur amb un estricte protocol anti Covid-19 però que ens veiem obligats a complir amb les noves mesures aprovades pel Govern.

Amb aquesta nova pròrroga, els espectacles afectats són:

  • Hija de la Luna, tribut a Mecano. Nova data: 18 de setembre 2021
  • La Gavina, d’Anton Txèkhov. Pendent de nova data
  • Dàmaris Gelabert i l’Orquestra Simfònica del Vallés . Pendent nova data.

Les persones que ja tenien entrades adquirides per aquests espectacles rebran en breu un e-mail amb la nova data proposada i les indicacions corresponents, tant si poden assistir com si no és possible, respecte a l’entrada vigent i el seu bescanvi o reemborsament.

Aquesta mesura queda subjecte a les indicacions que en cada moment emetin les autoritats competents, continuarem informant de qualsevol novetat al respecte. Tot l’equip de L’Auditori seguim treballant a porta tancada per obrir al públic quan les autoritats sanitàries ho determinin, i seguir fent #culturasegura

Per a més informació podeu consultar la nostra pàgina web www.auditoricornella.com

Lamentem profundament les noves mesures que implica l'aturada de l’activitat cultural i les conseqüències que se'n poden derivar, moltes gràcies per a la vostra comprensió.

 

Cornellà de Llobregat, 13 de novembre 2020