PROCORNELLA: Ajuntament de Cornellà de Llobregat

Noticies
Face to face entre el cyborg, Neil Harbisson i l’experta en transformació digital, Sílvia Leal

Els nostres convidats ens parlaran del tsunami tecnològic i del seu impacte en una societat seduïda per innovacions revolucionàries

Divendres, 15 de juny a les 9h. World Trade Center Almeda Park

Neil Harbisson, la primera persona del món reconeguda com a cyborg quan va aconseguir que en el seu passaport aparegués una foto seva amb l’implant (antena), un dispositiu que transforma les senyals de llum en vibracions fent-li possible la percepció dels colors que l’evita l’acromatòpsia. Ell serà un dels nostres convidats del proper 15 de juny compartint escenari amb l’experta en transformació digital i assessora de la Comissió Europea en Competències Digitals, Sílvia Leal. Ens parlaran del tsunami digital i del seu impacte en les nostres vides i es qüestionaran si arriba per arrossegar o per generar noves oportunitats. Una revolució que topa amb una societat que s’enfronta a canvis com la possibilitat, fins i tot, de convertir-nos nosaltres mateixos en tecnologia.

Ambdós convidats comparteixen facetes professionals prou conegudes. Leal col·labora setmanalment en el programa “Emprende” de TVE. En l’actualitat Harbisson està capficat en la nova associació de recent creació, Transpecies Society, un projecte social que dóna veu a identitats no humanes oferint, fins i tot, el desenvolupament de nous sentits i òrgans.

Coneixerem els seus nous projectes, les seves inquietuds,  les grans amenaces i de com els ciutadans estem implicats en aquests canvis. Comptarem amb la presència de José Antonio Gallego, CEO d’Einsmer Business Designer en qualitat de presentador.